Ezt most direkt ilyen smink Voksán Virágon vagy lejött a műszempillája?
2011. ápr. 23. 08:21
2/12 anonim válasza:
Félelmetes, hogy ha a többi képet nézed, VV gyakorlatilag nem is változik, mintha oda lenne támasztva, vagy később rámontázsolva. Borzasztó.
Egyébként a smink direkt ilyen, de nekem sem nagyon tetszik.
3/12 anonim válasza:
Ez a nő közelről és távolról is ronda. A smink meg szándékosan ilyen.
4/12 anonim válasza:
XD
Kacsacsőrű emlős...
Mell-lény
Wááá, ez a nő közelről, távolról, világosban, sötétben, és még retusálva is bűn ronda és gusztustalanul mű.
65 évesre van szolizva. Blöeee!!!
5/12 anonim válasza:
Hány Voksán Virágos kérdés lesz még? o.O
szerintem ronda, ha direkt ilyen, ha nem. a műszempilla ha már felrakja legyen normálisan megcsinálva... viszont ha az műszempilla akkor szempillája sincs ennek a csajnak mert más szálakat én nem látok ott... elég érdekes
7/12 anonim válasza:
nekem is azt jutott először eszembe h ez távolról is ronda:D én lehánynám..fúj..
8/12 anonim válasza:
olyan az arcán a pirosító mintha egy nagy maszat lenne, ez még sminkkel is ronda, milyen lehet nélküle? :D
9/12 anonim válasza:
Hogy ez nő de k*rva ronda b@zdmeg:O
10/12 anonim válasza:
pfff, mi ronda képe van, rosszul leszek a kacsacsőrétől :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!