Lányok! Alapozó űgy?!
Alapozót szeretnék venni, sok alapozót vettem már de nem igazán találtam meg a megfelelő fedésűt, főleg nem színűt (sajnos)
Jelenleg Astor HD mattitude alapozót használok 001-es színben.. ez nem sötét, azt kell hogy mondjam a színe pont jó.. de ha mondhatom így semmi színe nincs.. csak magába világos. Reggel még OK a fejem, de 4. óra után, nagyon hülyén néz ki rajtam a szín is más lesz, mintha alig lenne valami, kicsit csomós az arcomon egy-egy helyes, az orrom és környékén pedig kiemeli a száraz bőrt, nem igazán vagyok vele megelégedve de ha nincs más.. : (
Olyan alapozót szeretnék aminek tényleg nagyon szép színe van pl mint ami a sztároknak is van Kim, vagy bárkinek még a Magyar sztároknak is olyan jó az alapozójuk főleg a színük tetszik nagyon. Itt egy példa:) hasonlót keresnék.
Kérlek titeket írjatok nekem alapozókat, az ár bármeddig elmehet de ne MAC-et, tudom szinte a sztárok azt használnak de sehol sem tudok venni, meg rendelni sem lehet ahogy hallottam, de ha igen akkor érdekelne az oldal:) és valami szín is hozzá ami VILÁGOS ÉS SZÉP
vagy bármilyen jó fedésű matt, szép szinű alapozót írhattok.. KÖNYÖRGÖM
nekem is világos a bőröm én a kallos love 2-esét használom-> nekem ez tökéletes. habár délutánra kicsit felszívódik a bőrbe és nem lesz olyan mint reggel, de nem lesz se csomós a bőröm és a száraz részeket se emeli ki.
lehet kapni átlátszó púdert is(hogy alapozóban van-e nem tudom). és ha minden kötél szakad kérdezz meg egy sminkest vagy kozmetikust, hogy ő mit ajánl a bőrödre. szerintem vannak a fodrászkellékeshez hasonló boltok, ahol sminktermékeket is lehet venni, ott is megpróbálhatnál szétnézni hátha.
Elég unalmas vagy már, ez a 3. alapozós kérdésed, amit láttam. :DDD
Egyébként nekem a L'Oreál True Match nagyon tetszik. :)
"Olyan alapozót szeretnék aminek tényleg nagyon szép színe van pl mint ami a sztároknak is van Kim"
Azt írtad, te 001-est használsz, az a legvilágosabb. Abból szép színt nem fogsz kapni, hidd el. Ez elég hullaszín, szerintem feküdj be párszor szoliba, akkor vehetnél szép színűt.
Kimnek azért elég sötét bőre van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!