Lányok! Melyik alapozó ilyen?
Figyelt kérdés
[link] olyat szeretnék venni mint a baloldali. tudtok ajánlani valami jót, amit ki is próbáltatok (nem olyan mint a jobboldali) és jól is fed?2012. dec. 3. 20:52
1/4 anonim válasza:
Én az Yves Rocher-ban veszem az alapozómat. Azokban tutira nincs kőolaj származék. Mindig figyelem az akciókat és akkor veszem. Így kb 1500-2000 forint, de elég egy évre is. Ja és nálam beváltak, jól fednek :)
2/4 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy kőolaj származék legyen benne akkor megvétel előtt olvasd el az összetételét (és értelmezd is).
Például természetes termékekben biztos nincs, például Alverde meg hasonlók biztonságosak.
Gyakorlatilag a kőolajszármazékok, a Mineral oil, Paraffin félék, Mineral félék.
Mondjuk én pont ilyet használok, mivel ezeknek van jó fedése is, ami természetes annak sose lesz ilyen fedése.
3/4 anonim válasza:
A bal oldali egy nu skin alapozó (rá van írva az üvegcse aljára). Gondolom méregdrága, elég ügyes a marketingjük, és állítólag nem rosszak a termékek, bár azért az árért egészen biztos, hogy kapsz jobbat is. Ahogy látom, a pasas is Nu Skin dolgozó, mlm-es, nekem is volt szerencsém a "lebilincselő" modorukhoz, életem legrosszabb két órája volt. Ettől még a termék lehet jó, mondjuk egy Müllerben vagy Douglasben biztos tudnak neked segíteni!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) vettem biot jól fed meg minden de ugyanúgy néz ki mint a jobboldali :/ nembaj
2012. dec. 12. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!