Szalagavatóra alapozó?
Nincs problémás bőröm, néha egy két pattanás, kissé egyenletlen arcszín. Hétköznap az Essence színezett hidratálóját (My Skin) használom, az elég.
Vizont pénteken szalagavató.
Szükséges alapozót használom,esetleg erősebbb fedésű színezett hidratálót vagy elég ha teszek púdert az ssence My Skin fölé?
Köszönöm! :)
Ezt neked kell érezned. Próbáld ki valamelyik nap, hogy a színezett hidratálót fixálod púderrel és nézd meg, hogy úgy milyen a fedése, mennyire természetes a hatása stb. Ha jó, akkor maradhatsz ennél a szalagavatóra is.
Szerintem ha csak egyenletlen a bőröd felszíne, elég a színezett hidratáló is, hiszen az apróbb bőrhibákat vagy pattanást korrektorral elfeded, a színezett hidratáló egységesíti a bőrt és a púderrel fixálod.
Nekem most volt a szalagavatóm, én használtam alapozót, bár én a hétköznapokra is van, amikor használok egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!