Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szalagavatóra alapozó?

Szalagavatóra alapozó?

Figyelt kérdés

Nincs problémás bőröm, néha egy két pattanás, kissé egyenletlen arcszín. Hétköznap az Essence színezett hidratálóját (My Skin) használom, az elég.

Vizont pénteken szalagavató.

Szükséges alapozót használom,esetleg erősebbb fedésű színezett hidratálót vagy elég ha teszek púdert az ssence My Skin fölé?

Köszönöm! :)

2012. dec. 2. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Te döntöd el. Én inkább használtam alapozót, mert azért mégiscsak úgy 4millió kép készül rólad, aztán a fene akarja utólag azt látni, hogy mégis nem fedett eléggé a hidratáló.
2012. dec. 2. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezned. Próbáld ki valamelyik nap, hogy a színezett hidratálót fixálod púderrel és nézd meg, hogy úgy milyen a fedése, mennyire természetes a hatása stb. Ha jó, akkor maradhatsz ennél a szalagavatóra is.

Szerintem ha csak egyenletlen a bőröd felszíne, elég a színezett hidratáló is, hiszen az apróbb bőrhibákat vagy pattanást korrektorral elfeded, a színezett hidratáló egységesíti a bőrt és a púderrel fixálod.

Nekem most volt a szalagavatóm, én használtam alapozót, bár én a hétköznapokra is van, amikor használok egy keveset.

2012. dec. 2. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs problémás bőröd akkor elég lesz a színezett hidratáló valami jófajta púderrel. Például a CV 2in1 jól fed.
2012. dec. 2. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!