Aki rendszeresen sminkeli magát (mondjuk heti több alkalommal), egy évben kb. mennyi és milyen sminkcuccot használ el? Kinek mi a tapasztalata?
nekem is szempillaspirál a gyengém abból egy évbe kb 10 darabot veszek és mindig ugyanazt.
Szemceruzát kb 5 db-ot.
Szájfényt,rúzst szintén 5 db körül.
Alapozó 3 db kb.
Púder 7-8 db.
Szemhéjpaletta 1 db.
Évente 4 szempillaspirált használok el, alapozóból egy tubussal se, púderből se. A sminklemosóból a nagy clean&clearosból 2-őt.
A többi meg nem fogy el, annyira változatosan használom. De mikor minden nap lilára húztam a szememet, akkor elhasználtam 2-őt talán egy év alatt.
Minden hétköznap sminkelek vagy ha megyek valahová.
Évente kb mindenből 1-2 fogy. 1 Lovely spirálom van és 1 avonos már egy éve, most kezdenek kifogyni, 1 éve van avonos color trendes szemcerkám, ami már lassan elfaragódik, kőpúder és alapozó kb 2 évente kell újból. Ajakbalzsamból 2 kell, egy hordozgatós, egy otthonra, bebe sensitive mindkettő.
Rúzs-szájfény kilőve, szemhéjpúder max alkalmakra, de akkor is a már meglévőket használom, pirosító nem kell, mert alapból pirospozsgás az arcom. Alapozó szivacs csere 3 havonta, de azt 5-ös pakkban veszem a rossmannban, az kb 300 ft.
Kb az össz megvan 5000-ből, és nekem ez így elég is :)
Sokszor meglepődök én is hogy ilyen jól bírják, de nem vásárolgatok fölöslegesen, ha csak nem fogy valami, mert tudok bánni a pénzemmel:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!