Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki rendszeresen sminkeli...

Aki rendszeresen sminkeli magát (mondjuk heti több alkalommal), egy évben kb. mennyi és milyen sminkcuccot használ el? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
(pl. hány szempillaspirált, hány rúzst, stb. vesz egy év alatt)

2012. nov. 28. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden hétköznap sminkelek.

Nekem a sminkcuccok a gyengéim, meglátok egy olyat, ami felkelti az érdeklődésem, és muszáj megvennem, akkor is, ha nem használom.

Alapozóból ténylegesen úgy hármat használok el egy évben, púderből is kb ugyanennyit. Szempillaspirálból tízet biztosan elhasználok, tusból kettőt, rúzsból pedig maximum egyet, de azt az egyet is szerintem inkább két év alatt használom el.

Ez a kis összegzés nekem is jól jött, mert így belegondoltam, hogy ennyi is elég lenne, de jóval többet veszek, feleslegesen. Majd igyekszem róla leszokni. :)

2012. nov. 29. 19:41
 12/15 Jenzy ***** válasza:
Alapozóból általában 1nagyobb kiszerelésű vagy 2 kisebb, de mindig Loreal, korrektor 2db, szempillaspirál 2, a számra meg igazából mindig mást használok, szájfények közül is van erős bordó vagy visszafogottabb matt árnyalatú, ugyhogy abból van vagy 10-15fajta és minden nap szinte mást használok, szóval még egyik sem fogyott ki :))
2012. dec. 13. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Majdnem mindennap sminkelek.

Alapozó: évi 1-2

Korrektor: 2-3

Szempillaspirál: 3-4

Pirosító: nem sikerült még elfogyasztani :D

Szájfény: változó

Szemceruza: rengeteg van belőle, szóval ez is változó

Tus: évente 1

2012. dec. 15. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Minden nap sminkelek. Az alapozó szűken elég 1 évig, mert nyáron nem megyek sk helyre és olyankor kevesebb fogy. Púder 2-3. Pirosító az több mint 1 évig kitart 1 db, szempillaspirál évi 2 db. Korrektor min 3 db. Szemhélytus 2 db. A szemhélyfestékek több mint 1 évet bírnak mert sok van és mindig mást használok. Mattító sminkalapot nyáron vettem életemben először de biztos h idén nyárig bírni fogja vagy tovább. Szemöldökceruzát szintén nyáron vettem, de még több mint a fele megvan. Szemceruza, szájfény, rúzs is kibír több mint 1 évet.

De igazából nem attól függ, hogy veszek-e új dolgot, hogy éppen elfogy-e már. Nagyon szeretek sminkeket venni még ha perpillanat nincs is rá szükségem.

2013. febr. 2. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Szemceruzát kb 8-10 db-ot.

Szájfényt meg csak 4-et-5-öt.

20/nő

2019. aug. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!