Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítást lehet kezdeni...

Fültágítást lehet kezdeni csigával?

Figyelt kérdés
Szeretném a fülemet tágítani, és azt akarom kérdezni, hogy csigával éehet kezdeni elsőre? Tudom hogy lehet fogpiszkálóval is, de sok rosszat hallottam róla.(olyan esetek amikor be volt körömlakkozva, meg celluxozva is..)

2013. febr. 4. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A fogpiszkáló fogalmát kitiltanám a köztudatból ha fültágításról beszélünk. Csiga a legpraktikusabb, legkevésbé fájdalmas módszer így én arra szavazok :)
2013. febr. 4. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) tudsz linkelni egy olyat, ami kicsi és lehetne vele kezdeni a fültágítást?(webshopból)
2013. febr. 5. 06:35
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

(utolsó nem csiga, de azt is érdemes kipróbálni)

Nem tudom milyenek ezek az oldalak, én is csak google-n találtam, remélem segít! :)

2013. febr. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!