Valaki segitsen! Elkezdtem a fültágitást, a fogpiszkáló nem megy bele rendesen, csak az eleje. Viszont gennyezik a fülem. Mit csináljak? Mert folytatni akarom. Meg irták hogy nem szabad csak 1mm tágitani de mit csinljak hogy ne forrjon be?
Köszönöm!
Mondjuk inkább azt az orvosi acél fülbevalót nem venném meg.. de attól a kenőcstől begyógyul és az lyuk eddigi nagységa megmarad?
Egyépként Betadinnal kenegetem az jó rá?:)
Az a baj ha nem teszel bele semmit, és kened valami gyógykencével akkor begyógyul. :( Sokan eleinte allergiásak az bizsukra, műanyag tágítókra és fülbevalókra. Nekem ez idővel elmúlt. Ugyan ez volt mint neked. Begyulladt, gennyesedett. Kivettem és megvártam míg meggyógyul, aztán újra megcsináltattam, de akkor már rendes ékszerrel. Azóta semmi baja. Egyébként nem tudom a Bepanthen erre jó e, az is hámosító, én azt tetoválásra használom. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor vegyél Bepanthen Plus-t mert abban van gyulladáscsökkentő. ;)
Tehát két lehetőséged van. Vagy megvárod míg begyógyul/beforr és elölről kezded, vagy veszel valami antiallergén ékszert a füledbe és úgy várod meg míg meggyógyul. Krém mindenképp kell rá.
Fogpiszkaloval?? Ha azt sikerul majd benyomnod fuledbe...jol megszivod, mert a genny hozzaragad a piszkahoz aztan az nem csuszik ott majd se ki, se be...aztan izombol tepheted ki a fuledbol.
Ha nem ertessz hozza ne csinald...fogpiszkalonal nincs rosszabb! Aldozz ra penzt en azt mondom es vegyel vmi tagito csigat.
Nagyon köszönöm! Igen most fogom kenőccsel kenegetni:)
Igen fogpiszkálóvl elég rossz, de mindenki ezt irta :S
Vannan csigak meg ilyen hosszukas ekszer, ami egyre vastagabb. Persze nem ugy h eleje 2 mm, vege 15.:D Hanem pl eleje 2mm, vege mar 4-5mm..es aprankent mindig nyomsz rajta, ha az megvan johet egy ujabb meret.
Esetleg ha szoktal ebayen vasarolni nezz ott korul. Bizgos kapni olcson valamit.
Utolso voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!