Valaki segitsen! Elkezdtem a fültágitást, a fogpiszkáló nem megy bele rendesen, csak az eleje. Viszont gennyezik a fülem. Mit csináljak? Mert folytatni akarom. Meg irták hogy nem szabad csak 1mm tágitani de mit csinljak hogy ne forrjon be?
Figyelt kérdés
Fültágitás, gennyezik a fülem de folytatni szeretném.Minnél hamarbb segitsetek2013. jan. 16. 20:44
11/11 Modestep - Oli válasza:
Bocs de nem tudom miért ezekkel tágitsátok a fületeket ,apró pénzert lehet kapni csigákat.sokkal gyorsabban megy,szebb lesz a füled,és gyennyezni se fog annyira en 2 hónap alatt kitágitottam 18 mm,ugy hogy 0-8mm re csigával aztan 8-rol 10 re szilikonos tágitoval,10 röl 14-re nagyon fájt 3 napig alig aludtam de megerte 1 hét alatt rende jött ,es tegnap raktam bele 14-18 amit már meg sem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!