Csak alapozót használtok, vagy mellé púdert is? Nagyon fontos púdert is használni az alapozó mellé?
Mert én már a púdertől soknak érzem a festéket magamon:P
És csak kíváncsi vagyok a véleményetekre:)
Én alapozót és púdert is használok.
Igaza van az előttem szólónak, nagyon szépen fel lehet vinni a kettőt egymásra, és nem fog úgy kinézni, mintha álarcot öltöttél volna.
Szerintem fontos, hogy jó minőségű terméket használj, és természetesen az is, hogy a bőrtónusodnak megfelelő színt.
Valamint nem szabad vastagon felvinni.
Amúgy létezik már mattító alapozó is, amely a kovaföld tartalmának köszönhetően felszívja a felesleges zsiradékot. Ez mellé már felesleges a púder, ha csak azért használnád, hogy ne legyen fényes az arcbőröd.
Én egyrészt azért használom a púdert is, mert úgy vettem észre, hogy ezáltal selymesebb hatású a bőröm, másrészt napközben egy kis smink igazítás miatt.
En csak korrektort hasznalok, de abbol viszonylag sok szint egyszerre, hogy ne legyen maszk hatasa.
Nagyon szaraz a borom, igy a puder eleve kilove, az alapozok jelentos tobbregere allergias vagyok, ahogy az olcsobb szemceruzakra is.
De az alapozora puder dolognak egyetlen oka van. A puder fixalja az alapozot, teht ha mind a kettot hasznalod akkor tartosabb lesz a sminked, ahogy ha a szemhejpuder ala alapozot kensz vagy szemceruzat akkor tartosabb lesz illetve elenkebbek lesznek a szinek. Probald ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!