Az alapozó, amit használtok hány órát bír ki?
Figyelt kérdés
Úgy értem meddig szép a bőrötökön. Milyen márka?2011. febr. 10. 15:20
1/7 anonim válasza:
MAC, reggel felteszem, és este ali lehet rerobbantani a fejemről.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én egy L'oréal Accord Parfait nevű alapozót használok, jól fed, nem fénylik tőle a bőröd és ki sem szárítja. Nekem még csak nem is irritálja, és kiütések, pattanások sem jönnek elő tőle. Nagyjából 10 órán át jó, ha nem nyulkálsz hozzá.
3/7 anonim válasza:
Én még nem találtam olyan alapozót, ami kibírta volna nap végéig.
Első válaszoló, a MAC-nek melyik alapozóját használod és mennyibe kerül?
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem Estee Lauder van, és nem bír ki egy egész napos sulizást :S Lehet túlzottan aláhidratálok vagy nem tudom..
2011. febr. 10. 16:19
5/7 anonim válasza:
sztem ez nem alapozotol hanem bőrtónustól függ. vagyis én is használtam 1 ideig, de 4-5. órára már nagyon csúnya volt a bőröm , olyan zsíros fajta. aztán átszoktam arra h csak púdert használok, és így sokkal szebb (sőt egészségesebb is).-próbáld ki h inkább az ápolással foglalkozol és nem az eltüntetéssel/alapozással. nekem bejött :) 15/L
6/7 anonim válasza:
Első vagyok studio sculptot használok, 8400 Ft volt. Nem olcsó, de nekem nagyon bevált.az első olyan alapozó, ami nem jön le az orrfújós időszakban sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Semmi hibája a bőrömnek, és az ápolás fogalmát még így is tejleskörűen kimerítem :P Csak a sminkjeim szebben mutatnak rajta, ha le van alapozva, ennyi. Azért köszi a tippet.
2011. febr. 11. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!