Nektek hogz tetszik az Essence Fantasia trendkiadása?
Figyelt kérdés
Beszereztek valamit?2013. jan. 13. 17:24
1/3 anonim válasza:
Még nem hallottam erről a trendkiadásról, nem tudom nálunk kapható lesz-e. Igazából tetszik, a szürke szemceruza, a világos szemhéjpúder, körömmatrica, highlighter és a világos szájfény tetszik jobban, meg a rózsaszín lakk (pedig nem szeretem a rózsaszínt). Viszont mindennél tudok egy érvet felhozni, hogy ne vegyem meg, ezért valószínűleg ellenállok a kísértésnek. :D Már van csillogó szürke szemceruzám, nem kell még egy, a highlighter túl csillámosnak tűnik, és nem akarok "disco ball effektet", a csillámos szemhéjpúdereik színe általában nagyon hamar eltűnik a szememről és csak a csillám marad, a szájfény nem állna jól, mert hideg árnyalatú a bőröm, így inkább a rózsaszínesek passzolnak hozzá, körömcuccokra meg nincs szükségem, így is túl sok van. A Hófehérkés trendkiadásból be tudtam volna vásárolni, de az meg itt nem volt kapható. :(
2/3 anonim válasza:
Nagyon szeretem, a sötétebb ajaklakk annyira bejött, hogy szerintem fogok belőle venni még egyet (ha leárazzák :D).
Két szemhéjpúdert, a két cerkát, a highlightert és két lakkot vettem meg ezen kívül.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én ma vettem egy lakkot (a krémszinűt), a sötétebb ajaklakkot, meg a szürke szemceruzát :) Ha leárazzál én is szeretnék majd még 1-2 dolgot :))
2013. jan. 14. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!