A volt tanárom házasodik, nagyon jóba vagyunk vele megkérdezhetem, hogy csinálhatok e neki próba sminket és ha tetszik neki akkor olyan igazit?
azért ajánlanám fel mert art mondta hogy minden fillér számít mert nagyon drága egy esküvő és én tudom hogy egy profi sminkes is nagyon drága
mellesleg nagyon jól sminkelek
csináltam több magazinba illőtis
köszi, de akkor is ha csak 12 múltam
mindig féltem felnőttekkel beszélni
12 évesen hanyagold annyit tanácsolok:)
Ez az ő nagy napja,én se örülnék ha egy gyerek sminkelne ki ilyenkor.
Jól sminkelsz akkor szerintem nem lesz gond. Mondjuk az már más kérdés hogy egy 12 évestől elfogadja e a segítséget ?
Szerintem hogyha tényleg annyira jóba vagytok ahogy írtad és szinte már barátok vagytok akkor megkérdezheted. Max azt mondja hogy bocsi nem ! De te rendes voltál és megkérdezted. Kérdezd meg szüleid véleményét erről hogy nekik mi a véleményük erről.
1. voltam
Őszintén, szerintem nem fog belemenni... ha nem 12, hanem jóval idősebb lennél és profi akkor igen. De szerintem fiatal vagy még hozzá. Azért számit a kor, mert egy 16 vagy annál idősebb kb. naponta / hetente sminkeli magát, kitapasztalja a módszereket, szineket. Ezt egy 12 éves még nem tudja.
Remélem nem sértettelek meg, ha igen akkor bocsi :)
25n
utálom hogy a korom szabályoz be mindent
pedig engem több nagy sminkester tanított 9éves korom óta
hát azér kösz a válaszokat
ui nagyon jól bánok különböző színek árnyalataival
Ha komolyan több felnőtt is elégedett volt, akkor simán kérdezd meg. Szerintem tedd fel ugyanezt a fenti kérdést azoknak a felnőtteknek, akiket sminkeltél korábban; hogy szerintük felajánld-e.
Ami még fontos, hogy valami referenciát mutatni tudj: fotókat korábbi sminkjeidről, de ehelyett ha próbasminket készítesz, az is jó lehet.
Én is utáltam, hogy a korom mindent beszabályoz, de ha 3 éve sminkelsz, az még mindig kevés egy olyan, mondjuk 26 éves sminkeshez képest, aki magát 13 éve sminkeli, másokat 12 éve sminkel, papírja van róla 8 éve, és 6 éve profi esküvői sminkeket készít. Ez a 13 év tapasztalat nem összehasonlítható a tieddel, fogadd ezt el, tehát ne sértődj meg, ha esetleg a nagy kérdés feltevése után nemet mond.
Szóval, szerintem mindenképpen kérdezd meg a többi felnőttet, akiket már sminkeltél, ha ők igent mondanak, akkor feltétlenül ajánld fel!!! Készülj fel minden válaszra, a "nem" nem azt fogja jelenteni, hogy rossz sminkes leszel, csak azt, hogy még fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!