Megvan valakinek az Essence Modern romance árnyalatú körömlakkja? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nos vagy én vagyok béna ehhez a lakkhoz vagy rosszat fogtam ki de ezt az árnyalatot nem birom normálisan felvinni.Az összes többi ilyen lakkal jól sikerül de ez az egy...Van valami külön trükk hozzá?2013. jan. 11. 13:33
1/5 anonim válasza:
Nekem megvan, de nem szeretem. Az a gond vele nekem, hogy nem lehet normálisan felkenni, mert 2 rétegben sincs szinte semmi színe. :S
2/5 anonim válasza:
Nekem nincs vele semmi problémám.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,akkor lehet én vagyok béna ehhez a színhez de nem fed 2 rétegben sem meg csíkozódik:((Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 11. 18:01
4/5 anonim válasza:
Én inkább más körömlakk fölé használtam (amíg tartott), nude, bordó vagy fekete fölé, mintha fedőlakk lenne.
Amúgy tényleg nem ér semmit:/
5/5 anonim válasza:
nekem megvan és nagyon szeretem, bér nem valami tartós:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!