Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik gyűrűt...

Szerintetek melyik gyűrűt válasszam? Nem tudok dönteni, nagyon tetszik mindkettő.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

15 éves vagyok :)

2013. jan. 13. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Második.
2013. jan. 13. 16:40
 2/7 Alexandra0908 ***** válasza:
Egyértelmű,hogy a másodikat...
2013. jan. 13. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első feltűnőbb, de a második szebb és sokkal elegánsabb. Ez a stílusodtól függ. Sok embernek az első az már túl csicsás. De csak rajtad múlik. Szerintem dobj fel egy érmét, és amikor még nem nézted meg az eredmény, azt vedd meg amiben reménykedsz hogy azt mutatja majd az érme. Így eldől melyiket is szeretnéd jobban. :)
2013. jan. 13. 16:44
 4/7 MissYvonne válasza:
Második szerintem sokkalta jobb :)
2013. jan. 13. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első tényleg elég csicsás, viszont a második egyáltalán nem tetszik. Ha a kettő közül kéne választani inkább a csicsásat választanám :D
2013. jan. 13. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A másodikat. Én is néztem magamnak. Gyönyörű. Az első nekem nem tetszik, már túl sok szerintem.
2013. jan. 14. 11:51
 7/7 anonim válasza:
100%

Vedd meg mindkettőt,ha anyagilag meg tudod oldani.Az első tényleg kicsit színes,de szerintem a te korodban simán hordható.

Amúgy köszi a kérdést,mert nem ismertem ezt az oldalt és végre itt rátaláltam álmaim fülbevalójára! :)

2013. jan. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!