Nektek melyik táska tetszik? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
egyszerűt szeretnék, nem muszáj, hogy sok zsebe legyen, csak ne legyen feltűnő. Lényegében bármihez feltudjam venni, ne keljen külön öltözködnöm hozzá, vagy külön 3 színben, 3 különböző táskát vásárolnom, bőben elég egy, főleg, ha normálisan néz ki.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
2012. szept. 24. 16:43
4/11 anonim válasza:
Szerintem is a második. :)
17/L
5/11 anonim válasza:
Nekem az első tetszik, modernebb kinézete van, mint a többinek.
7/11 anonim válasza:
Egyik sem valami szép... szóval nem tudom. Nézem őket egy ideje, de nem tudok kiemelni egyet sem. Max azt mondhatom, hogy a 4. ritka ronda.
8/11 A kérdező kommentje:
Orulok aki a kerdesre valaszol es nem elegedetlenkedni jon ide!:) ez most nem az a kerdes hogy szerinted melyik csunyabb!!:)
2012. szept. 24. 20:06
9/11 anonim válasza:
Hát.. nekem az 1. tetszik legjobban!:)
A többi nem.
10/11 anonim válasza:
Nekem az ötödik tetszik, a többi nem valami szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!