Nektek tetszik ez a táska? (link)
Figyelt kérdés
Megvettem ezt a táskát de nem vagyok benne biztos hogy szeretném ezt mint iskolatáskát, nektek tetszik? hordanátok a helyemben, mint iskolatáskát ?
előre is köszi :) 13/L amúgy gimi 7.-be megyek
2012. aug. 23. 18:24
2/9 anonim válasza:
Ha elférnek benne a cuccaid,akkor nyugodtan!Szerintem illik egy 13 éves lányhoz.:)
3/9 anonim válasza:
Jól néz ki :) am nekem is most lett új táskám az enyém is csíkos csak sotétebb szinekbol , és adidasos :D 14/L :))
4/9 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik .. mennyibe került?
5/9 anonim válasza:
nyugottan ez pont olyan sulistáska :D
6/9 anonim válasza:
Nagyon csajszis, hordd csak nyugodtan! :)
7/9 anonim válasza:
Szia! Én is 13 éves vagyok és új táskát keresek és ez tetszik :D Én hordanám sőt , kéne is.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi nekem is tetszik, csak anyum meg nővérem is leszólta..Amúgy mindenhol néztünk táskát de szinte csak oldaltáskák vannak, azok meg nem olyan kényelmesek....
Ha érdekel valakit Deichmanba lehet kapni és 6000 ft.
2012. aug. 23. 19:47
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Én is ugyan így vagyok vele , múltkor elmentünk a sportboltba és tök jó táskák voltak csak azok oldal táskák voltak és az osztálytársamnak teljesen elrontotta a gerincnét úgyhogy nekem nem kéne. Nem értem miért szólták le , szerintem el is megyek megnézni mert nem is olyan drága :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!