Emós fiú vagyok és már szeretném kisminkelni magam. Hogyan kell? Még nem csináltam.
Szerintem az nagyon tuti és emós nameg iszonyat menő hogy fehérre alapozod az arcodat és a SZÁDAT IS!!!így "enyhén" :D vámpíros lehetsz és különleges.A szemedet húzd ki feketével madj besatírozhatod a szemhéjadat fényes pirossal.Szerintem ez egy iszonyat jó smink.Én egy fiún láttam ilyet és már a látványától is begerjedtem XD szval én ezt ajánlom
xoxo Hanna
1. NINCS OLYAN SZÓ HOGY EMO-S,CSAK EMO!ez most olyan mintha azt mondanánk h rokkeres,vagy rapperes -.-"...nah szóval enyit erről...
2.sztem cukik az emo fiuk,attól viszont nagyívből ráz a hideg ha a száját is festi :S tök undoritó,mit gondolsz ki akarna már így veled csókolózni ha tiszta piros a szád?vagy lila? hát sztem ez tök hülyeség de ha b u z inak akarsz knézni akkor hajrááá...
egyépként h a kérdésedre válaszoljak,egyszerüen fekete szemceruza,fekete szemfesték és ennyi...amúgy ztem fest be a hajad mert cukibb a fekete haj :PPP amugy ez az én véleményem,tudom,de szerintem a legcukibb emo fiu haj ilyen:
:P nem tom,én tökre felizgulok ha egy emo fiunak ilyen a haja xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!