Nem tudom szépen kisminkelni szemhéjtussal a szemem. Tippek?
* mindig
bocsi elírtam
vegyél olyat ami ilyen nagyon vékony ecsetes
mikor fested ki először csukd be a szemed, majd a másik kezeddel így húzd ki a szmhéjad mint mikor kínait utánzol, de csukott szemmel, majda tussal csak a szempilláid tövére húzz egy nagyon vékoyn csíkot
vegyél egy ilyen ecsetet:
én ezzel viszem fel a tus-festéket és szerintem sokkal jobb, mint a tusos ecsetek. próbáld, ki szerintem megéri! (ja és én először a kézfejemre rakoke gy kicsit a tusfestékből, és onnan viszem fel ezzel az ecsettel a festéket.)
Én úgy szoktam, hogy először húzok egy vékony vonalat, aztán kihúzom a szemhéjamat oldalra, és felfelé ívelem a vonalat, aztán utána a szemem közepéig visszahízom, hogy egyenes legyen a teteje. És akkor cicás lesz. Vagy japános, mindegy.
Én mindenképp azt ajánlom, hogy vékony ecsetes tust vegyél, azzal a legkönnyebb bánni, és mindenképp jó minőségűt, hogy ne folyjon össze-vissza! De ha nem vagy biztos magadban ,akkor szemcerkával is megcsinálhatod:)
én is a filctollas tusra voksolok..eddig én se tudtam tusvonalat húzni, de most már igen :)
essence-nek van nagyon olcsó 900ft vízálló meg +1000ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!