Ezzel a szemhéjtussal tudok ilyen sminket csinálni magamnak? (KÉP)
2011. márc. 26. 14:09
1/5 anonim válasza:
A képeken a csaj szemceruzát használt.
2/5 anonim válasza:
Az tényleg cerka.
[link] pl. ez tus
3/5 anonim válasza:
Szemceruzát használt,de meg tudod csinálni ugyan ezt tussal is.Talán jobban is néz ki egy kicsit.Csak arra vigyázz,hogy alul szemcerkával csináld,mert ha a tus belemegy a szemedbe az egyrészt kellemetlen,másrészt egy ideig feketés lesz a szemgolyód.:D
4/5 anonim válasza:
ezt szemceruzának látod,de igazából szemhéjtus csak ugye a szemceruzánál jobban kenhetőbb és ez arra van..Ugyanúgy avonos tehát az újságba is benne van.:D én a helyedbe ilyet rendelnék,vagy ha már rendeltél az is jó,csak mondjuk mindig rázni kell és van amikor nagyon folyik..én is ilyen szemhéjtust rendelek szinte mindig..de szerintem azzal azt nem tudod megcsinálni és ha az elkenődik szívás:/ mondjuk én most nagyon rákattantam a rózsaszín szemhéjtusra bazijólnézki:DD
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy meglehet tússal is csinálni!:)
Viszont az AVON-os túsok nekem nagyon nem jönnek be!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!