A DMben már néztem, de gyorsan elfogyott, már nem maradt. A piros rúzs megfelelő?
2008. máj. 30. 17:30
12/26 anonim válasza:
Én akkor már inkább a lila vagy bordó színű rúzst javasolnám, az jobban menne hozzád.
2008. máj. 30. 18:09
13/26 anonim válasza:
Tényleg? Akkor holnap rohanok is, nekem a színházba kell...:)
2008. máj. 30. 20:41
14/26 anonim válasza:
Le fognak pontozni és haszontalan lesz a válaszom, de egy fiú ugyan mi a f...nak akarja festeni magát??? (bocsánat, de a hülyeség néha fáj)
üdv:
Egy ma már 36 éves, régi Depeche Mode-os faszi.
2008. máj. 31. 07:38
15/26 anonim válasza:
pff... fújj emóóó
2008. jún. 1. 16:18
16/26 anonim válasza:
Az emósok nem csak feketével festenek, hanem olyan kontrasztos színekkel, színkobinációkkal, hogy az meghökkentő legyen. A fekete és rózsaszín például ilyen párosítás, de lehet citromsárga és lila is! Nyugodtan használj színes rúzsokat is, fekete szemspirált, piros körömlakkot. De a hajad is legyen festett legalább két színű. Az igazi emók nem kérdezik, hanem csimálják olyanra, amilyenre szeretnék! A fiúknál is elvárt, ha emós vagy, akkor nézz ki is emósnak!
2008. jún. 4. 07:57
17/26 anonim válasza:
Nos, szerintem, ha nem buzisan akarsz kinezni, akkor fekete szemoldokceruza, vekonyan, ezust (esetleg halvanylila?) szemfestes, es semmifelekeppen se ruzsoz - hanem fekete, vekony konturt a szajra. Arcra vilagosabb (de leginkabb a borszinedhez illo) alapozas.
Amugy, reszemrol nem tartom sokra a emo-t, mint divatiranyzatot, de hulyesegnek tartom hogy a fiuk miert ne sminkelhetnek magukat? Oke, nem elterjedt, de _és_?
Ha extrem hatast akarsz elerni, akkor a konturceruzaval mehet egy nonfigurativ minta az arcra (szem kozpontozassal).
2008. jún. 5. 19:01
18/26 anonim válasza:
Hétköznapra: véknyan feketével kihúzott szem... A hajamat a helyedben befestetném... Rúzst nem ajánlok... Buliba, hülyülésből, próbálkozásnak bármi ami eszedbe jut. Nekem nagyon bejön a hollós arcfestés/smink, és az tejesen unisex... Az emos pasasok jól néznek ki (máramelyik)(biszex lány vagyok)
2008. jún. 9. 22:49
19/26 anonim válasza:
anyádék mit szólnak hozzá,vagy netán buzi vagy?
csatlakozok az elöttem szolóhoz hogy legyél önmagad legyen egyéniséged
2008. jún. 11. 22:14
20/26 anonim válasza:
a fiúk is teljesen ugyanúgy sminkelnek, mint a lányok. a következők kellenek hozzá: fekete szemcerka, fekete vagy lila szemhéjpúder, fekete vagy bordó rúzs, ugyanilyen körömlakk, esetleg használhaszt korrektort a mokeszra és alapozót az egész arcodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!