Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence parfümökről vélemény? :D

Essence parfümökről vélemény? :D

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem volt egy vampire love régen imádtam.

ahogy megszagoltam üzletbe beleszerettem,ha jól emlékszek 2500 ft volt de rabul ejtett az illata hiába olcsó. Másnap páromtól megkaptam meglepibe,nagyon örültem neki,imádtam használni és árához képest elég tartós volt.

De ezek a mostaniak ez nevetséges.

Üzletbe befújtam egyikkel a csuklóm,nézelődtem,mire pénztárhoz értem komolyan mondom nem éreztem a csuklómon az illatot!! És ezt már máshol is olvastam véleményként hogy elillan percek alatt az illata,de nem véletlen 1100 ft-ok..

Vampire love-ot imádtam,de szerintem ezek az újdonságok förtelmesek. Tiniknek elmegy iskolába.

2012. dec. 16. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ezt sajnálattal hallom :/ párom akart venni egyet, csak nem tudtam, hogy milyen :/ de akkor talán másikat kéne választani .
2012. dec. 16. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem az illatai sem tetszenek a mostaniaknak...a tartósságát pont ezért nem is figyeltem. Èn B.U.wild-re esküszöm (új szerzeményem a "hippy",de azt még nem használtam).illetve imádom az avonos parfümöket is:outspoken by fergie,rózsaszín scentini,wish of love....
2012. dec. 16. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése, tetszik-e az illata vagy sem, nekem valamelyik egész szimpi volt, mikor megszaglásztam.

Tartósság meg... hát ennyi pénzért nem tudom mit vártok. :D Azért parfümöknél nem teljesen igaz, hogy csak a márkát fizeted meg...

Amúgy ezekből az essences izékből van ilyen picike is, szerintem próbának vegyél egy olyat, aztán ha mégis bejön, akkor jó, ha mégse, akkor legalább nem vettél feleslegesen sokat. :D

2012. dec. 17. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is csak a boltban szaglásztam, mert tök megörültem, hogy lesznek jópofa parfümjei az Essence-nek. A tartósságát nem tudom, de nekem az illatok sem jöttek be, szerintem mindegyik émelyítően édes, kislányos illat.
2012. dec. 17. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egy éve kaptam keresztanyumtúl, mert neki nem tetszett, de én imádom! Szeretem a mély, fűszeres illatokat és ez pont olyan :)
2012. dec. 19. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem tartós, 4-5 órát simán kibír egy fújás.
2013. jan. 4. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem nagyon jó kis parfümök :)

A Girl Like Night Out nevűt vettem meg a lila színű :)

Nekem ez az illat tetszett a legjobban az összes essence közül. Imádom! :) Rajtam 5 óra után is érződik, nagyon finom enyhén fűszeres, gyümölcsös illat egy kicsit az Avril Lavigne Forbidden rose illatára emlékeztet engem. Annak is lila a színe :) Én a 10ml eset vettem meg, és akciós volt 800Ft plusz erre rájött a kupon is így nagyon olcsón jutottam hozzá :) Nekem nagyon megérte.

Én ajánlom másoknak is:)

23/L

2013. ápr. 5. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem a like a day in a candy shop van:) másnak akartuk venni ajándékba, rajtam lett tesztelve és hazafelé úton folyton kerestem minek van olyan jó illata :) aztán rájöttem szóval vettem is. De sajnos csak 10 ml-es volt:/ nem tudjátok merre lehet 50-eset kapni?:)

17/L

2013. máj. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!