Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen minőségűek az essence...

Milyen minőségűek az essence púderei?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aki használta már elégedett volt vele? Mennyire fed? Nem hagy ilyen poros hatást maga után? Illetve alapozó nélkül mennyire takar? És árban milyenek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 6. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

én régen használtam akkor nagyon jó volt,legutóbb vettem akkor meg narancssárga lett tőle a fejem,meg foltokban kopott.

Azóta inkább hanyagolom,legutóbb lovely márkából vettem púdert,ez tökéletes.

Meg illatszeresnél szoktam "Vivien" márkájút,és hiába hogy névrokon púder,nagyon jó:)

2012. dec. 6. 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a legrosszabbak közé sorolnám.

Van pl. a 2in1 púdere, ami nem hogy alapozónak, de púdernek sem jó, mert semmi fedése, a színe is fura.

Aztán az újabb Pure skin púder, ami már attól lejött hogy a hajam odalógott... és szintén nincs sok fedése.

Aztán ott van a mattítós fajta, kőolajjal benne... uhh, kösz, nem kenném a bőrömre ha ingyen adnák sem.

A Müllerben kapható CV 2in1 olcsóbb és jobb ezeknél, mind összetételében, fedésben, tartósságban, na meg színben is.

2012. dec. 6. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!