Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az essence cosmetics miért...

Az essence cosmetics miért olyan olcsó? Jó minőségűek a termékei?

Figyelt kérdés
Tényleg igaz, hogy minőségiek és csak azért olcsó, mert nem költenek reklámra és modellekre, meg mert a célcsoprtjuk a zsebpénzes tinilány?
2010. jan. 10. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
a többi terméknél csak a márkát fizeted meg. a szemceruzájukat imádom!
2010. jan. 10. 22:39
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Ezek tök jó termékek nem gagyik,pontosan azért olcsó,mert nincs reklámja legalábbis amit eddig próbáltam ettől a márkától az nagyon jónak bizonyult vagyis a szemhéjpúder,szájfény,spirál,arctisztító,szemcerka,tus. A púder nem vált be és ezért az alapozójukat sem probáltam még,ez az egy termék amiből drágát veszek.
2010. jan. 10. 23:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem kb minden termékük bevált. németországban nagyon népszerű márka és elismert is. és tényleg nemköltenek húdenagy reklámokra és nem alkalmaznak modelleket sem, mert nem az a célcsoport. egyes termékeik vannak olyan jók, mint az agyonreklámozott 10ezer ft-os kozmetikumok.
2010. jan. 11. 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
nekem a szemhéjpúder és a szempillaspirál se vált be :S viszont a körömerősítő kék színű lakk az igen..3 nap alatt láthatóan megnövesztette a körmöm..
2010. jan. 11. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én az ásványi alapozóját használom és nagyon nagyon szeretem. por állaga van kb 800ft.
2010. jan. 12. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
hát nekem a körömlakk kb.második nap lekopott rendesen.Az alapozó kibír rajtam vagy 3 órát és becsomósodik.Meg nem is fed rendesen.a többi termékét már ki sem mertem próbálni.
2010. jan. 16. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ja nekem se vált be a körömlakk. kb egy napot bír ki...
2010. jan. 16. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
a minőségi smink az a Hauschka, Anne Börlind stb. nincsenek tele kőolajszármazékokkal mint Loreál, Chanel és társai. Profi smink még a Mac és a Kryolan, Ben Nye, ParisBerlin bár összetételükben nem tudom ezek mennyire jók...bár szerintem nem olyan rosszak, mint az előbb említettek. A Kryolannak van illatanyag-, kőolaj- és parabenmentes alapozója is.
2010. jan. 16. 19:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a szemceruzáit(automata) és a spirálok is nagyon jók, az árukhoz képest nagyon jók. A lakkok azok nem tartósak.
2010. jan. 17. 13:04
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

nekem eddig ez a kedvenc kozmetikumom! olcsó, jól is néz ki a csomagolás, és nekem eddig a púderük a körömlakkjuk, a szempillaspiráljuk szemhélypúderük is mind bevált :)

én csak ajánlani tudom! :))

2010. jan. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!