Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence ezüst repedezős...

Essence ezüst repedezős lakkot szeretnék venni, csak valamit nem értek. Elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés

Szóval néztem teszteket,csak egy a bibi.Nem találtam rendes tesztet,csak olyat láttam,hogy a repedezős ezüst essence lakkot a körmökre viszik fel,és az felé felvisznek feketét,vagy bármilyen más szinű repedezős lakkot.Csak ezt nem értem,hogy akkor annyira béna az a lakk,hogy alaplakként használják,vagy mi van?2 repedezős lakkot használnak egymásra?Az feltünt,hogy a feketén azt irja,hogy step 2,az ezüstön meg step1.Légyszives elmagyaráznátok a folyamatát?(Tudom,hogy kell használni repedezős lakkot,csak most ez értelmetlen számomra)

Előre is köszönöm a segitségeteket. :)

2012. dec. 6. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
biztos hogy repedezős lakk volt amit alulra kentek? mert én 1x próbáltam repedezős lakkot simán a körmömre festeni, nem lakkra (avon repedezős lakk volt, fekete) és nem repedezett meg.. lehet én voltam béna, de nekem csak akkor repedezett ha volt már alatta legalább átlátszó lakk..
2012. dec. 6. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

step1 - azaz ezt szánják az alaplakknak, nem muszáj ezt használni, bármi más megteszi

step2 - ez az a lakk ami reped

2012. dec. 6. 20:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Hm..érdekes.De akkor repedezős lakkot miért használnak alapnak?Amugy használhatom sima fekete lakk felé?Amugy akkor az az ezüst lakk szerintetek jó? :)
2012. dec. 6. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ezüst lakk maga nem repedezik. Az gyártották a repedezős alá, alapnak. De ahogy írták már, bármilyen színes lakk megteszi. Erre kened a repedezőset, ami ténylegesen reped.
2012. dec. 6. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor inkább nem veszek ezüstöt. :)
2012. dec. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!