Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozás után miért látszik...

Alapozás után miért látszik úgy a bőrőm mintha kirszáradt volna?

Figyelt kérdés

Astor alapozót használok nemrég vettem a rossmanban elég drága volt (3500ft) és többet vártam tőle. Nem teljesen makulátlan a bőrőm helyenként van egy két pattanásom kisebb kipirosodások és ezeket szeretném eltüntetni.

Lehet h keveset kenek fel és azért? foglalmam sincs :(

2012. dec. 3. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

dettó...

ugyanilyen szar bőröm van.

Lealapozom és akkor ilyen száraz foltok lesznek mindenhol.

Kozmetikusom szerint ez arcbőrprobléma.Alapjáraton száraz a bőröm és az alapozó csak kiemeli.

Menj el kozmóhoz.Majd segít :)

2012. dec. 3. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy nem megfelelő alapozót használsz, én is jártam már így. Nem tudom milyen bőrre való alapozót használsz, de ha 1-2 pattanásod van, akkor nem jó, ha zsíros/pattanásos bőrre való alapozót használsz.

Ha száraz a bőröd, hidratálni kell, a téli hónapokban koncentráltabb hatóanyagú krémeket részesíts előnyben.

2012. dec. 3. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak ilyen piros száraz foltok az arcomon elvileg valami ekcéma menjetek el bőrgyógyászhoz én kaptam valami kevert krémet és 3 nap alatt teljesen rendbehozta az arcom , lehet , hogy nektek más a bajotok de mutassátok meg egy bőrgyógyásznak :)
2012. dec. 3. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kenjetek az arcotokra hidratálókrémet, és úgy vigyétek fel az alapozót, így jónak kellene lennie. Vagy használjatok olajos alapú alapozót, (viszont ha normál vagy zsíros bőrötök van, ettől csak pattanások alalkulnak ki) csak akkor, ha száraz a bőrötök. Az alapozóra is elő kell készíteni az arcot.
2012. dec. 4. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
olaj mentes alapozót használok mert zsiros a bőrőm vagyis inkább vegyesnek mondanám :S ezt a hidratálós dolgot kipróbálom köszönöm :) bőrgyógyásznál voltam ugymond a koromra fogta a pattanásokat és a piros foltokat azokat gyulladásnak opcionált.
2012. dec. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!