Szép a szempillája vagy nem?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=SFERtkJ8fgo&feature=related
valószínű, azért rakta fel a videót, mert szépnek találja.
Csak szerintem vannak összetapadva a pillái?
egyáltalán nem látom őket szépnek. Ilyen szemekkel tuti nem mennék ki a házból...
Szerintetek szép?
2012. nov. 23. 21:26
1/9 anonim válasza:
édesapám... -.- (igen, szép, főleg, hogy nincs a szemhéján semmi)
2/9 anonim válasza:
nekem se teszik,ez már nagyon túlzás:|
6/9 anonim válasza:
Szerintem az, hogy ennyi szempillaspirál van rajta, nem rossz, nekem tetszik. Viszont szebben is kivitelezhető lett volna, látszanak a pillák végén a festékcsomók.... Ja, és tény, hogy nem mindenkinek áll jól ez sem.
7/9 anonim válasza:
kb elég lenne, hogy 2X áthúzza a szempilláját,de így, hogy 50X áthúzza, szerintem gáz. meg a festékcsomók. én eleve úgy szoktam,hogy amikor kiveszem a kefét, még átnyomkodom egy zsepivel, mert nem szeretem, ha túl festékes.
8/9 anonim válasza:
Szerintem szép, ez mellé már több smink nem is kell. jó neki hogy iylen szép szeme és pillái vannak.
9/9 anonim válasza:
szép lenne, de nem nagyöon tud bánni a spirállal. és csomós lesz meg összetapad... ha jobb spirált használna meg ügyesebben jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!