14 éves vok szerintetek szép vagy divat a fültágesz?
Figyelt kérdés
És ha szép akkor hány mm-ig ?2012. nov. 21. 15:54
1/20 anonim válasza:
Annál egy seggtágesz is szebb látvány.
3/20 anonim válasza:
Szia
A tágító sosem volt divat fogalom, inkább egy kultúra része de akinek tetszik és késztetést érez, nyugodtan belevághat mert nem mondja ki semmilyen műfaj hogy kik viselhetnek
Te esetedben egy 5mm-est tudnék elképzelni mert még fiatal vagy, persze idősebbeknek határ a csillagos ég
Nekem is van, mondták hogy f*sza jólnézki, de volt aki azt mondta sok
20/F
4/20 anonim válasza:
nem szép, de sajnos divat. 14 éves vagy nem való neked (sőt igazából senkinek)
5/20 anonim válasza:
Szerintem ocsmány, de akinek tetszik csinálja:)
6/20 anonim válasza:
undorító de sajnos divat a tinik körében, csak arra nem gondolnak hogy késöbb mit csinálnak a fülökkel és milyen ronda lesz miközben mondjuk egy fontos állásuk lesz vagy ha emiatt nem kapnak meg egy állást. persze össze lehet varratni de nagyon gázul néz ki....
7/20 anonim válasza:
Semmi értelme, hogy csináltass. Szerintem egyébként szép, de ha te itt kérdezgetsz vadidegen embereket, akkor nyilván csak divatból csináltatnád, de le vagy maradva, már nem divat, lecsengett.
8/20 A kérdező kommentje:
5mm-es még összenö én csak pár évre gondoltam
2012. nov. 21. 16:07
9/20 anonim válasza:
5 mm-es simán nem nő össze... mellesleg a divatb*zi tömegemberek hordanak ilyet manapság, ami marha ciki.
10/20 anonim válasza:
hogy nőne össze. Nekem 3 sima fülbevaló lyukam van az egyik nagyobb mint atöbbi mivel egy rossz fülbevaló kitágította, hiába nem hordom azt már nem szűkült össze. Ja és ez 1 mm sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!