Milyen a szép szalagavatós smink?
Sziasztok! Most lesz a szalagavatóm! Linkelnétek nekem szép sminkeket! Elég erősen sminkelem magam, szóval ne legyen olyan szolid! ( olyanra gondolok amit magamnak eltudok készíteni)
Köszönöm
18L
Jaj, akkor nem csak én égek már a szalagavatós lázban! :)
Én még pontosan nem tudom, milyen sminkem lesz, jól át kell gondolni. Füstöset szeretnék (nővéremet fogom megkérni, hogy sminkeljen ki), viszont azzal is számolnom kell, hogy jó lenne, ha kb. 10 órát kibírna a sminkem úgyhogy a reflektorok miatt a színpadon nagyon meleg van.
Egyébként milyen ruhád lesz? Milyen a szemed, hajad színe?
Hát a táncos ruha, az ilyen egybe overál :) abban van sötétkék,fehér,kevés piros
Az esti báli ruha sima fekete,csipkével
Én is valami füstösre gondoltam, ezüst csillámporral.
A hajam barna szőke melírral
Szem: zöld
Szerintem a szalagavatóra nem feltétlen való egy szürke-fekete füstös smink, elvégre nem buliba mentek. Én inkább valami kevésbé erős színnel próbálkoznék. Ha mindenáron füstöset akartok, akkor próbáljátok inkább barna színnel, azzal is nagyon szép.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!