Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen a szép szalagavatós smink?

Milyen a szép szalagavatós smink?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most lesz a szalagavatóm! Linkelnétek nekem szép sminkeket! Elég erősen sminkelem magam, szóval ne legyen olyan szolid! ( olyanra gondolok amit magamnak eltudok készíteni)

Köszönöm

18L

2012. nov. 15. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaj, akkor nem csak én égek már a szalagavatós lázban! :)

Én még pontosan nem tudom, milyen sminkem lesz, jól át kell gondolni. Füstöset szeretnék (nővéremet fogom megkérni, hogy sminkeljen ki), viszont azzal is számolnom kell, hogy jó lenne, ha kb. 10 órát kibírna a sminkem úgyhogy a reflektorok miatt a színpadon nagyon meleg van.

Egyébként milyen ruhád lesz? Milyen a szemed, hajad színe?

2012. nov. 15. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát a táncos ruha, az ilyen egybe overál :) abban van sötétkék,fehér,kevés piros

Az esti báli ruha sima fekete,csipkével

Én is valami füstösre gondoltam, ezüst csillámporral.

A hajam barna szőke melírral

Szem: zöld

2012. nov. 15. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen összeállításhoz simán el tudnék képzelni egy kis füstös sminket, persze szépen elkészítve. Én mondjuk használnék hozzá egy kis metálos-szürkés színt, ezzel tök jól fel lehetne dobni + esetleg műszempilla. :)
2012. nov. 15. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a szalagavatóra nem feltétlen való egy szürke-fekete füstös smink, elvégre nem buliba mentek. Én inkább valami kevésbé erős színnel próbálkoznék. Ha mindenáron füstöset akartok, akkor próbáljátok inkább barna színnel, azzal is nagyon szép.

21L

2012. nov. 15. 23:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Műszempillát azt nem nagyon szeretnék :) Szerintem valami füstös jellegű lesz, és vmi ezüst csillogó, mert a fekete ruhán, is van egy kevés ezüstös rész!
2012. nov. 18. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat, hogyha hajlakkot fújok rá tartósabb lesz? szerintetek igaz? vagy ezek a sminkfixálók érnek valamit?
2012. nov. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!