Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik szebb? A...

Szerintetek melyik szebb? A sima spirálozás (szóval csak nagy sima szempillák) vagy spirál + szemceruza? (ami kissé erősebb )

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy nekem le szokott olvadni a szemcerkám, és ezért

Mostanában csak spirálozok..csak ez nem olyan feltűnően emeli ki a szemem:/ szerintetek a sima spirál is szép?

2012. máj. 15. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha alul szemceruzával a szempilla töveknél húzód ki, nem "kopik" le.:)
2012. máj. 15. 21:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott húztam sajnos ott is leolvadt..nemtudom mi lehet:/ esetleg valami jó de olcsóbb ceruzát tudsz ajánlani?: )
2012. máj. 15. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:

sima spirál is szép lehet ha valakinek alapból szép szeme van:) de jobb kiemelni is szerintem,én még pluszba szemhéjfestéket is satírozok:)

vegyél vizálló,jó minőségű szemceruzát,az nem fog elkenődni az biztos,ne ezen akarj spórolni mert utána meg látod mi az eredmény:) volt nekemis pár olcsó ceruzám de mindegyik maszatolódik,legrosszabb ami olcsó volt és kipróbáltam az az essence-s

2012. máj. 15. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:

pedig az essence is jó, bár most mac-et használok. próbáld ki ezt, vagy még a lorealt.

mostanában én csak narancs szemhéjpúdert teszek fel, meg rá barnát, (a narancsosat kihúzom halványan a szemöldökömig, a szemhéjamat meg a barnával) és a szempilláimat kifestem. ez is jól kiemeli, mert ugye a barna is sötét (ill. annyira nem, de jól kiemel:D), a narancs meg hát ugye most a divatszín :D

2012. máj. 15. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ezért tetováltattam a szemhéjam. xD
2012. máj. 17. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Essence Longlasting szemceruzáját tudom ajánlani, csak 5-600 forint, és nem olvad le, nem maszatolódik. Én a felső szemhéjamon használom, és már sokan hitték tusnak :)

Mostanában már csak spirálozok én is. Amúgy próbálj 2 réteg szempillaspirált, de figyelj oda, h ne legyen pókláb-hatású!:)

2012. máj. 19. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!