Melyik szempillaspirált ajánlanátok az essenctől ami szép szempillákat csinál és nem morzsolódik?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 12:41
1/2 anonim válasza:
Nekem ilyenem van [link] és nagyon szeretem. Nem azt mondom, volt már a kezemben jobb spirál is, de nálam kategóriájában maxos:D Imádom és dm-ben 800 Ft körül van:)
2/2 anonim válasza:
Feltétlen Essence-et szeretnél? Én eddig 3-at próbáltam, de mindegyik morzsolódott és 2 teljesen összeragasztotta a szempilláimat. Nagyon szeretem az Essence-et, de a spirálok nekem nem jöttek be. Szerintem nem a keféikkel van a gond, hanem magával az anyaggal, amit felvisz. Én az olcsóbb kategóriából a Lovely Curling Pump Upot használom, 600 valamennyi az ára, és nagyon jó. Van Max Factor spirálom is, de ez az olcsó is simán van olyan jó, mint a drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!