Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok ajánlani szempillaspirá...

Tudtok ajánlani szempillaspirált viszonylag olcsón, ami szép dús pillákat csinál, nem ragad össze, picit göndörít?

Figyelt kérdés

eddig hosszabítókat használtam de valahogy nem tetszik, csak szétválasztja a pillákat és úgy sok a hely közöttük, alapvetően a végük nem látszik, szőkék, hosszúak is, rossz választás volt a hosszabbító.

Segítsetek!

2012. szept. 13. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:

3500 ft-ért tudok ajánlani,de ez tényleg jó.

[link]

bourjois volume clubbing a neve,douglasban lehet kapni,és szépen hosszabít és dúsit is roppant gyorsan.

2012. szept. 13. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
nekem az essence szempillaspirálok jönnek be. eggyátalán nem drágák, és ugyanolyan jók mint a többi, sőt! Van most ilyen új fajta, amiben egyszerre 2 spirál van, az egyik erősebb, a másik szolidabb. Szerintem nagyin jó, próbáld ki.:)
2012. szept. 13. 18:49
 3/7 anonim válasza:
az ASTOR a legjobb....főleg a BOOM( bigand beatiful boom a teljes neve)...nagyjából 3000, de a dm ben leszállított áron 2000ért vettem
2012. szept. 13. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Essence i love extreme az egyik legjobb. Sok drágát teszteltem már, de az Essence magasan győzött ellenük. Pillaszétválasztásra meg használj szempillafésűt.
2012. szept. 13. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem már sokféle szempillaspirálom volt: Max Factor, Astor, Rimmel, Lovely, Maybelline, Essence, Clinique, Bourjois, Lancome, L'Oreal, és szerintem van még pár.

Leginkább az Essence I love extreme vált be. Komolyan mondom, ez a 800 forintos spirál simán lekőrözi a 8 ezres Lancome szempillaspirálom.

2012. szept. 16. 21:34
 6/7 Iványi Vanda válasza:

nagyon olcsón (mármint 1000-2000 ft-ig) még nem találtam jó szempillaspirált, de azért van néhány olyanom ami egy kicsivel többe kerül és tökéletes.

A Lorealtól például a 'Volume Million Lashes'-t használom 4000 ft körül van már azthiszem, és nagyon szép.

A Maybellintől is van egy, nevét nemtudom, de az a fajta a szempillaspirál amit mindenki ismer szerintem reklámból, vagy drogériákból:sárga, rajta narancsszínű párducmintákkal. Ártatlanabb, visszafogottabb pillákat varázsol, de nagyon szép, és még így is feltünő, köbö 3000 körül mozog már.

Még ideírnám az Estée Lauder szempillaspirálom, amiért akár díjat is lehetne adni, de a 10 000 forintos ára miatt, nem hiszem hogy ez az amit keresel.

2012. szept. 17. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Maybelline Colossal Volume. 2000 Ft körül van, nekem bevált. :)
2012. szept. 30. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!