Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok a műkörömről?

Mit gondoltok a műkörömről?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

1. ronda,főleg ha le van nőve

2. a nők ezt azért csinálják,hogy a férfiaknak tetszen,de a férfiak 70%a le se szarja,hogy milyen körmöd van (ha ő fizeti akkor még ellenzi is) 20% meg alapból nem szereti

2012. nov. 17. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Undorító
2012. nov. 17. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép, amikor ízlésesen meg van csinálva, viszont:

iszonyat drága, gyakran kell töltetni, hogy ne legyen igénytelen és sokáig tart, míg megcsinálják.

Akinek ronda körme van és csináltat egy normál hosszúságú, rendes körömre hasonlítót, az szép. Viszont a méteres hegyes körmök inkább riasztóak.

2012. nov. 17. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
undorító
2012. nov. 17. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem van, nagyon tetszik és a pasimnak is.

(Míg suliba jártam ő fizette és nem reklamált érte.)

2012. nov. 17. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Felesleges
2012. nov. 17. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyszer egy lánynak pont előttem tört le, mikor egy gyógyszert nyomott ki a csomagolásból. Nagyon megrémültem.

Egyébként undorító és teljesen használhatatlan benne az ember, mosogatni nem lehet meg kb semmit a mihez minimás erőkifejtés kell és röhejes. Pénzkidobás szerintem.

2012. nov. 18. 00:32
 8/12 anonim ***** válasza:
akinek tetszik, és van rá pénze (amit nem sajnál) akkor legyen...mellesleg bizonyos hosszúságú és formájú műkörmök igen jó harci eszközök lehetnek ;D nekem még sosem volt műkörmöm, szóval nem tudom milyen "érzés", de én nem érzem szükségesnek...mondjuk aki rágja a körmét annak ajánlatos szerintem...szóval én nem ellenzem, nem szólom le, de számomra felesleges
2012. nov. 18. 01:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, mert nem törik le, nem ázik szét a mosogatástól, nem teszi tönkre a tisztítószer, és sokiáig szép marad. De ehhez persze kell egy jó szakember.
2012. nov. 18. 18:28
 10/12 anonim válasza:

Nagyon szexi a műköröm,pláne ha még dohànyzik is az illető csaj,nagyon izgató tud lenni,olyan nőcis!Amugy szerintem lehet 1nő műkörmök nélkül is szexi lenni,de nekem ez jön be!Kiváncsi lennék arra is ezekkel a tűhegyes körmökkel milyen fájdalmat lehet okozni!

Ja és szerintem ha 1nőnek lerágott,undoritő körmei vannak az tuti kiábránditó!

2012. nov. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!