Mit gondoltok a műkörömről?
1. ronda,főleg ha le van nőve
2. a nők ezt azért csinálják,hogy a férfiaknak tetszen,de a férfiak 70%a le se szarja,hogy milyen körmöd van (ha ő fizeti akkor még ellenzi is) 20% meg alapból nem szereti
szerintem nagyon szép, amikor ízlésesen meg van csinálva, viszont:
iszonyat drága, gyakran kell töltetni, hogy ne legyen igénytelen és sokáig tart, míg megcsinálják.
Akinek ronda körme van és csináltat egy normál hosszúságú, rendes körömre hasonlítót, az szép. Viszont a méteres hegyes körmök inkább riasztóak.
Nekem van, nagyon tetszik és a pasimnak is.
(Míg suliba jártam ő fizette és nem reklamált érte.)
Egyszer egy lánynak pont előttem tört le, mikor egy gyógyszert nyomott ki a csomagolásból. Nagyon megrémültem.
Egyébként undorító és teljesen használhatatlan benne az ember, mosogatni nem lehet meg kb semmit a mihez minimás erőkifejtés kell és röhejes. Pénzkidobás szerintem.
Nagyon szexi a műköröm,pláne ha még dohànyzik is az illető csaj,nagyon izgató tud lenni,olyan nőcis!Amugy szerintem lehet 1nő műkörmök nélkül is szexi lenni,de nekem ez jön be!Kiváncsi lennék arra is ezekkel a tűhegyes körmökkel milyen fájdalmat lehet okozni!
Ja és szerintem ha 1nőnek lerágott,undoritő körmei vannak az tuti kiábránditó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!