Fiúk! Mit gondoltok műkörömről?
Figyelt kérdés
Valami nem túl csicsásra gondoltam, kb. ilyenre:
Ja, és ha már válaszoltok, meg mondanátok, hogy hogyan kell úgy bemásolni az oldal címét, hogy ne legyen 2 km hosszú, és ha rákattintunk bejöjjön az oldal?(nem vagyok szőke, csak nem értek a géphez, ne cikizzetek.)
2012. jún. 10. 17:24
1/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszenek a műkarmok. Tök mindegy, hogy néz ki.
22/f
2/6 A kérdező kommentje:
ööö. úgy látom magától jól jön be cím...:$
2012. jún. 10. 17:32
3/6 anonim válasza:
Nem szeretem a mű dolgokat legyen az haj, köröm, mell száj akármi...
5/6 anonim válasza:
Ez még elmegy csak hosszabb ne legyen.De szerintem fölöslegesen szórod rá a pénzt,mindegy milyen a természetes mindig jobb.
25F
6/6 anonim válasza:
Én lány vagyok, és a 2. kérdésre válaszolnék, rákattintasz a képre jobb gombbal, kép megnyitása új lapon,kimásolod fentről a linket, és akkor csak azt az egy képet fogja behozni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!