Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiú alapozót, korrektort használ?

Figyelt kérdés

Persze nem sokat épp annyit hogyha van egy két pattanás akkor azokat eltüntessem.

Néhány barátom szeirt ez gáz, szerintem nem gáz az ha egy fiú is igényes.

20/F

2012. nov. 11. 09:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát furcsa az biztos
2012. nov. 11. 15:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Természetesen reggel és este is tisztítom az arcom, de így is megjelenik pár pattanás az arcomon, homlokomon... és ekkor szoktam használni. Ha nem találok az arcomon ilyen hibát, akkor nem használom, és azért szoktam magamra kenni ezeket, mert nem bírok úgy kimenni az utcára hogy pattanás van rajtam. Mindig azt hiszem hogy ezt fogják rajtam nézni és én ezt szeretném elkerülni. Nekem nem gáz dolog ez, én ezt felvállalom és jól érzem így magam... Arról meg hogy hol kezdődik az igényesség nem itt kéne beszélni, mert mindenkinek máshol... és mindenkinél szinte mást jelent ez.
2012. nov. 11. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Na igen, ez a magyar mentalitás, rögtön leb*zizik az embert, mert igényes. Közben meg sóvárogtok a helyes külföldi pasikért... Na ezt nevezem én logikus, racionális gondolkodásnak, hölgyeim! Bravó!

Köszi a bókot X válaszoló, nem latens homi vagyok, hanem egy heteroszexuális ember, aki után te megfordulsz az utcán!

2012. nov. 12. 00:28
 14/14 anonim válasza:
Elèg furcsa, inkàbb menj el egy borgyogyàszhoz ès vizsgàltasd ki az okàt a patytanàsoknak.
2012. nov. 21. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!