Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hogy választjátok ki a...

Ti hogy választjátok ki a megfelelő színű alapozót, korrektort vagy púdert?

Figyelt kérdés

Én sose tudok a bőrömnek megfelelő színűt venni, mindig rózsaszines lesz, vagy narancssárgßs. A boltokban annßl a halvány fénynél pont jónak látszik, természetes fénynél meg rossz a színe.

Ti hogy vásároltok ilyet?:(

2012. okt. 27. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerű... mindenből a legvilágosabb a jó.

De persze mindenkinek van egy sárgás vagy rózsaszínes alapszíne, nekem sárgás a bőrszínem, ezért a neten szoktam vásárlás előtt megnézni, hogy a kiszemelt alapozó mondjuk sárgás vagy rózsaszín árnyalatú-e. A boltban ez nem mindig vehető észre.

2012. okt. 27. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyszerű én mindig a boltba rákenyem a kezemre és megnézem h milyen minőségű ,színű... .Nálam ez vált be, De álatalában én is mindenből a legvilágosabbat használom.
2012. okt. 27. 16:13
 3/14 anonim ***** válasza:
az üzletben kenek egy kicsit a kezemre (:
2012. okt. 27. 17:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem extra világos kell, úgyhogy alapból mindenből a legvilágosabbat nézem. De szerintem kézfejen azért jól be lehet saccolni.

Kenj a kezedre több félét, de ne vedd meg azonnal, hanem nézd meg kinti fénynél is, hogy milyen.

2012. okt. 27. 18:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kézfejen kell kipróbálni, hanem az arcodon, mert a legtöbb embernék elüt a kettő színe.

A letisztított arcomra szoktam kenni egy kicsit, 2 helyen próbálom ki, a homlokomon és a járomcsonton.

Ha bizonytalan vagy a fény miatt, akkor egyszerű a megoldás, rákened az arcodra, kimész a boltból és otthon vagy máshol megnézed természetes fénynél, hogy jó-e.

2012. okt. 27. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó: Csak mondjuk szerintem a legtöbb ember nem szívesen kenegeti az arcra azt, amit előtte x ember kipróbált.

A szájfényt se kenegetem a számra.

2012. okt. 27. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
meg hogy nézne ki,ha 5 félét a fejére kenne, minden színben pompázna ...
2012. okt. 27. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szájfényről volt szó, hanem alapozóról, és tubusosat szoktam venni, amiből ki kell nyomni, így esély sincs, hogy mással érintkezett.

És nem azt mondtam, hogy nyomjon magára 5 színt, én max 2-őt szoktam kipróbálni, amúgy minden drogériában és üzletben van törlőkendő, amivel le tudod szedni.

Elnézést kérek a tanácsaimért, nem kell megfogadni, csak leírtam a tapsztalataimat, tőlem mindeki annyi bőrszínével nem megegyező alapozót vehet, amennyit akar.

2012. okt. 27. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon nehezen találtam meg, mert elég sötét színű és inkább sárgás árnyalatú a bőröm, mint rózsaszín.

Kenj az állad környékére kicsit abból a 2 árnyalatból ami a legvalószínűbb, hogy jó lesz, aztán menj ki, kistükörben nézd meg melyik tetszik, és holnap térj be újból :)

2012. okt. 27. 23:31
 10/14 anonim ***** válasza:
A MAC-ben kiválasztják nekem.
2012. okt. 28. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!