Ti hogy választjátok ki a megfelelő színű alapozót, korrektort vagy púdert?
Én sose tudok a bőrömnek megfelelő színűt venni, mindig rózsaszines lesz, vagy narancssárgßs. A boltokban annßl a halvány fénynél pont jónak látszik, természetes fénynél meg rossz a színe.
Ti hogy vásároltok ilyet?:(
Nekem egyszerű... mindenből a legvilágosabb a jó.
De persze mindenkinek van egy sárgás vagy rózsaszínes alapszíne, nekem sárgás a bőrszínem, ezért a neten szoktam vásárlás előtt megnézni, hogy a kiszemelt alapozó mondjuk sárgás vagy rózsaszín árnyalatú-e. A boltban ez nem mindig vehető észre.
Nekem extra világos kell, úgyhogy alapból mindenből a legvilágosabbat nézem. De szerintem kézfejen azért jól be lehet saccolni.
Kenj a kezedre több félét, de ne vedd meg azonnal, hanem nézd meg kinti fénynél is, hogy milyen.
Nem a kézfejen kell kipróbálni, hanem az arcodon, mert a legtöbb embernék elüt a kettő színe.
A letisztított arcomra szoktam kenni egy kicsit, 2 helyen próbálom ki, a homlokomon és a járomcsonton.
Ha bizonytalan vagy a fény miatt, akkor egyszerű a megoldás, rákened az arcodra, kimész a boltból és otthon vagy máshol megnézed természetes fénynél, hogy jó-e.
Utolsó: Csak mondjuk szerintem a legtöbb ember nem szívesen kenegeti az arcra azt, amit előtte x ember kipróbált.
A szájfényt se kenegetem a számra.
Nem szájfényről volt szó, hanem alapozóról, és tubusosat szoktam venni, amiből ki kell nyomni, így esély sincs, hogy mással érintkezett.
És nem azt mondtam, hogy nyomjon magára 5 színt, én max 2-őt szoktam kipróbálni, amúgy minden drogériában és üzletben van törlőkendő, amivel le tudod szedni.
Elnézést kérek a tanácsaimért, nem kell megfogadni, csak leírtam a tapsztalataimat, tőlem mindeki annyi bőrszínével nem megegyező alapozót vehet, amennyit akar.
Én nagyon nehezen találtam meg, mert elég sötét színű és inkább sárgás árnyalatú a bőröm, mint rózsaszín.
Kenj az állad környékére kicsit abból a 2 árnyalatból ami a legvalószínűbb, hogy jó lesz, aztán menj ki, kistükörben nézd meg melyik tetszik, és holnap térj be újból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!