Ti hogy választjátok ki a megfelelő színű alapozót, korrektort vagy púdert?
Én sose tudok a bőrömnek megfelelő színűt venni, mindig rózsaszines lesz, vagy narancssárgßs. A boltokban annßl a halvány fénynél pont jónak látszik, természetes fénynél meg rossz a színe.
Ti hogy vásároltok ilyet?:(
Én miután végig mentem az összes drogériás alapozón és majdnem agyvérzést kaptam, rátaláltam erre:
Az oldalon található világos BB krémmel keverem és egyszerűen tökéletes.
A Sleek teszter palettát vettem meg a Make Up Plázában és így otthon tök kényelmesen, nyugiban kiválasztottam a teszterből, hogy melyik árnyalat kell nekem. Sehol sem találtam ilyen szuper árnyalatot, mint a Sleek Creme to powder Oyster. Nekem világos a bőröm és egyszerűen nem találtam világos színűt. Ez a krémalapozó meg valami isteni, nagyon szeretem, bármikor újravenném.
Egyébként van itt a Make up pálázában egy fehér Barry M ún. technikai fehér krém is. Ilyenem is van és a világos alapozóimhoz ezt keverek. Komolyan mondom szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!