Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hogy választjátok ki a...

Ti hogy választjátok ki a megfelelő színű alapozót, korrektort vagy púdert?

Figyelt kérdés

Én sose tudok a bőrömnek megfelelő színűt venni, mindig rózsaszines lesz, vagy narancssárgßs. A boltokban annßl a halvány fénynél pont jónak látszik, természetes fénynél meg rossz a színe.

Ti hogy vásároltok ilyet?:(

2012. okt. 27. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valóban nem a kézfejen kell kipróbálni, hanem az arcon, elvégre ott fogod használni, ott látod meg, mennyire jó, nem a kézfejeden. Nekem pl az arcom pigmentfoltos, ott azért hamarabb észreveszem, hogy az alapozó mennyire fed, mint az egyszínű kacsómon. Igen, meg kell nézni természetes fényben is, hogy milyen. Figyelni kell, hogy milyen alaptónusú vagy, illetve a mellkasod színére, ugyanis, ha egy kivágottabb blúzt veszel fel, rettentő hülyén mutat, hogy a fejed egyszínű, a nyakad/mellkasod meg - mintha elvágták volna - teljesen más, szóval azzal is harmóniába kell hozni. DM-ben Rossmanban nem, de pl ha Douglasben vásárolsz, ott segítséget is kérhetsz.
2012. okt. 28. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Én miután végig mentem az összes drogériás alapozón és majdnem agyvérzést kaptam, rátaláltam erre:

[link]

Az oldalon található világos BB krémmel keverem és egyszerűen tökéletes.

2012. okt. 28. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem elég világos bőröm van, szóval mindenből a legvilágosabb jó :) de mindenképp természetes fénynél próbáld meg kipróbálni :)
2012. okt. 28. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:

A Sleek teszter palettát vettem meg a Make Up Plázában és így otthon tök kényelmesen, nyugiban kiválasztottam a teszterből, hogy melyik árnyalat kell nekem. Sehol sem találtam ilyen szuper árnyalatot, mint a Sleek Creme to powder Oyster. Nekem világos a bőröm és egyszerűen nem találtam világos színűt. Ez a krémalapozó meg valami isteni, nagyon szeretem, bármikor újravenném.

Egyébként van itt a Make up pálázában egy fehér Barry M ún. technikai fehér krém is. Ilyenem is van és a világos alapozóimhoz ezt keverek. Komolyan mondom szuper!

2012. nov. 18. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!