Milyen púdert/korrektort vegyek egy 12 éves lánynak?
Ajándék lenne, de mivel fiatal nem tudom mi lenne a megfelelő neki. És hogy válasszam ki a színt hogy jó legyen? Ötletek? Mivel ajándék nem tudhat róla.
Zsíros, pattanásos a bőre.
mi köze az ajándékhoz ahoz, hogy milyen a bőre? ha púdert veszel neki még jól megis bánthatod vele...
adj neki kulcstartót pl vagy karkötőt nyakláncot valamit ami nem drága + tegyél hozzá pénzt és akkor azt vesz ami neki tetszik de, hogy ne csak pénz adjál ezért mondtam a karkötőt, nyalkáncot, vagy vki kis fugurát
Mi nem szoktunk olyan embernek ajándékot adni ,akit nem ismerünk, nem szeretünk. Csak olyan embert köszöntünk fel aki családtag, barát. És így szeretjük is.
Innen mertem feltételezni, hogy az ajándékozás nemcsak puszta formalitás.
De gyereknek ne adj sminket, mert csak rosszabb lesz tőle bőrre, főleg így a pubertás elején... lesz neki épp elég baja, pattanás gondjai, nem kéne még tetézni.
pontosan: fogyasztói társadalom.
Avon tanácsadó nő, tehát abban van otthon, mi jóság van az avonnál. És nem az, mi jóság van neked.
Ismerem ezt a szindrómát mert nálunk is lecsenget. -.-
Valószínűleg akik ellenzik ezt azok nincsenek tisztában dolgokkal: sokféle smink van már ami nem káros, hanem inkább védi a bőrt, korrektor ami leszárítja a pattanásokat, stb. Ilyet keresek, hogy melyik a legjobb?
A másik amivel szerintem nem vagytok tisztában, hogy ennyi idősen akinek ilyen a bőre azt minden nap csúfolják, kiközösítik, idegileg kikészítik. Ahogy ezt a lányt is. Csupán mert nem tökéletes a bőre.
Mindenesetre aki tud ajánlani valami jó márkát ami neki esetleg bevált az írja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!