Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen púdert/korrektort...

Milyen púdert/korrektort vegyek egy 12 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Ajándék lenne, de mivel fiatal nem tudom mi lenne a megfelelő neki. És hogy válasszam ki a színt hogy jó legyen? Ötletek? Mivel ajándék nem tudhat róla.

Zsíros, pattanásos a bőre.

2012. aug. 13. 18:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vannak olyan korrektorok,amik a bőrszínhez igazodnak.a BB krémet elég jók,de még a MAC nek van nagyon jó korrektora.(félre ne értsétek,szerintem se jó,hogy sminkelnek az ilyen korú lányok,de mivel vannak normális termékek,ezért ezzel nem ártanak a bőrüknek)visszatérve a kérdéshez: szerintem vegyél neki egy pattanástalanítót,és valami minőségi korrektort,vagy csak vegyél egy minőségibb pattileszárítót :)
2012. aug. 13. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Írasd be kozmetikushoz vagy ha súlyos akkor bőrgyógyász az még drága ajándéknak is jó :D
2012. aug. 14. 09:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Az unokahúgom is pubertás korában sminkelte magát, (nincs 2 éve) és ő és az anyja esküdött az antibakteriális korrektorra... hát meg lehet nézni mekkora kráterei lettek felnőtt korára, amin már max. egy plasztikai sebész, de legkíméletesebb esetben is egy jó sminkes fed csak el.

A pubertás bőre nem egy nő bőrre. Nem egy felnőtté. Tessék már megérteni az isten szerelmére!

2012. aug. 14. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem a clinique jött be leginkább (púder, ami fed is), sok sminkcucc okoz pattanásokat, ami nem lenne jó, egyébként dm-ben vannak külön pattanásos bőrre való korrektorok és púderek, meg natúr kozmetikumok, ha tini lennék kipróbálnám, de már kinőttem belőle. Ami még nagyon jó volt nekem annó a L'oreal-nak az ásványi por állagú alapozója, az nagyon jó zsíros bőrre, nem is maszk hatású és nem bántja a bőrt.
2012. aug. 14. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban is vannak olyan sminkcuccok amiket ilyen pattanásos zsíros bőrre lehet használni.

Ilyen koromban már nekem is kellett korrektor, lelki beteg voltam a pattanásaimtól, nagyon jó lett volna, ha akkor is ekkora lett volna a választék a minőségi sminkcuccokból.

2012. aug. 14. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se alapozót vegyél neki meg púdert, mert károsítja még a felnőtt bőrét is, nem hogy a tiniét. Ha mindenképp olyan ajándékot akarsz neki venni, ami a pattanásait teszi rendbe akkor vegyél neki erre a célra kifejlesztett "kencéket" amik majd jó esetben visszanyomják a pattikat, vagy leszárítják. Ha meg mégis úgy döntesz megszeretnéd lepni valami smink cuccal is, akkor egy szolidabb szájfény elég még neki. :)
2012. aug. 14. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kellene,de ezt már leírták,meg nem is az volt a kérdés mi a véleményem az ötletről.

Gyógyszertárba lehet kapni pattanásos bőrre való alapozót.Ez több festékanyagot is tartalmaz és így jobban fed.Kb 5-6000körül mozog sajna:/ Vichy Dermablend

2012. aug. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!