Milyen alapozót/korrektort ajánlotok 15 éves, zsíros, pattanásos, miteszeres lánynak? Olyasmi ami után nem lesz csúnya bőröm, stb.
Én is 15 éves vagyok, és hasonló problémákkal küzködömxD
Én csak korrektort használok, szerintem sokkal jobb, mint az alapozó, az olyan vakolatszerűxD
Én Miss Sporty korrektort használok, és szerintem nagyon jó, csak hát pár óra alatt lekopik, ezért érdemes mindenhová magammalvinni.
Én pl a Corában vettem, de szerintem megtalálod Dm-ben, vagy nagyobb áruházakban.
én ezt használom, hármast, mert az elég sötét az arcbőrömhöz.
Az árát már nem tudom, de azt hiszem 1700 volt vagy ilyesmi.
Remélem tudtam segíteni:D
Szerintem nagyon ocsmány és igénytelen dolog hogy ha valaki tele van pattanással meg zsíros miteszeres a bőre és korrektort me alapozót tesz rá! inkább ápold a bőrödet! Járj kozmetikushoz, tisztísd az arcodat, e akard még jobban tönkre tenni, mert most ez a menő hogy mindenki egy kiló vakolatot tesz az arcára! Ezzel csak azt éred el hogy be fog hegesedni és kétszer annyi pattanásod lesz!
Én is nagyon pattanásos voltam ennyi évesen de inkább elmentem kozmetikushoz meg ápoltam a bőrömet és szépen kitisztult semmi kencefice nem kell rá mert szép!
17/L
A Vichy 4500 Ft körül van, gyógyszertárakban kapható, a Loreal DM-ben, Rossmann-ban, kb. 3500-4000 Ft.
Viszont lehet érdemesebb inkább/is korrektort használnod alapozó helyett, ha nagyon pattanásos vagy. Az Essence-nek van egy stift korrektora [link] , ez elég a pattanásokra felvinned. 630 Ft-ba kerül, a DM, Rossmann árulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!