Mi a véleményetek a műszempilláról?
Figyelt kérdés
16 évesen gáz ha műszempillám van? Nem az a nagyon hosszú és sűrű, hanem egy kicsit visszafogottabb. Nem túl k**vás? :) 16/L2012. nov. 9. 17:45
1/8 anonim válasza:
Ha néha néha felrakod egy buli vagy haveri összekoccanás alkalmából akkor nem. Ha minden nap akkor az, gáz. Minek?
2/8 anonim válasza:
szerintem nagyon gáz,max buliba vagy valamilyen különleges alkalomra elmegy,de pl suliba én nem venném fel
3/8 anonim válasza:
Attól függ, melyikre gondolsz. A soros szempillára? Mert azt csak buliba ajánlom. Ha viszont 3D szempillát szeretnél szakemberrel csináltatni, az nagyon szép, nem természetellenes, sőt. Teljesen úgy néz ki mint a sajátod, mégis sokkal hangsúlyosabb lesz a szemed. Én nem is sminkeltem, mikor fent volt a szempilla. Most épp nincs, de készülök újra felrakatni.
4/8 anonim válasza:
Gáz és a saját szempillád is ritkulni fog tőle.
A pasik is undorítónak tartják a műszempillákat szóval nem értem minek.
7/8 anonim válasza:
Van saját szempillád? Akkormeg?!
Am a sajátod fog kihullani.. És 25 évesen mikor benő a fejed lágy, és nem akarsz ilyeneket, nem leszel valami szép látvány.
8/8 A kérdező kommentje:
szerintem ennyitől nem hullik ki... nekem tetszik, és most hogy egyszer kipróbálom nem fog történni katasztrófa.
2012. nov. 10. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!