3D-s műszempilláról kérdés?
Figyelt kérdés
Szerintetek tudnék csinálni magamnak?
Veszek hozzá szempillát,ragasztót,meg megnézem neten...Egyszer volt már,tudom hogy sokáig tart,de ha az egyiket becsukom,addig a másikat megcsinálom. Nagyon hülye ötlet? Kárt tudnék csinálni?
Elég drága lenne mindig megcsináltatni,meg töltögetni,de nagyon szeretnék!
Ezért találtam ki...
Köszi előre is!:)
2012. márc. 4. 22:51
1/3 anonim válasza:
Egyik barátnőm is saját magának csinálja és meg nem mondanám, hogy nem kozmetikus csinálta :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
Most beszéltem az eladóval,akitől venném a készletet, és azt mondta, hogy ha vmit elrontok,vagy ügyetlen vok, egy életre is megvakulhatok.
Hát valahogy nem ér meg annyit, hogy kicsivel dúsabb, és pár mm-el hosszabb pillám legyen. :):D
Inkább szakemberre bízom.
Biztos ügyes a barátnőd,de Én nem merném megcsinálni így.
Még egyszer köszi a választ!:)
2012. márc. 5. 16:16
3/3 anonim válasza:
Te ezt komolyan elhiszed,hogy meg lehet vakulni tőle?:D Vicces.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!