Szemceruza kérdés:melyik a használható?
Figyelt kérdés
Legutóbb essence szemceruzára ruháztam be, de nekem ez több szempontból is borzalmas: kenődik, hamar lekopik, vízvonalra téve csípi a szemem és könnyezek tőle.Egyetlen pozitívuma, hogy jól fog.
Egyértelmű, hogy váltanom kell, ez pedig megy a kukába.
Most a catrice kohl kajal ceruzáival szemezek, hátha ez jobb minőségű.Valaki használ ilyet, mi a véleményetek?
Nem szeretnék 3-4 ezer ft.-ot kiadni egy ceruzáért, keresem a rossmannban/dm-ben kaphatók közt a legjobbat!
Köszi a segítséget!
2012. jan. 18. 16:51
2/3 anonim válasza:
Az Avon-ból nagyon jókat lehet rendelni, és nem is drágák..a jobb minőségűek is kb. 1000 Ft-ba kerülnek
3/3 anonim válasza:
én mindig a bizsuban veszek 150ft-ért ilyen névtelen semceruzát:D szürke és fekete a külseje! kb 180forint és nagyon jóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!