Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igaz hogy a szempillaspiráltól...

Igaz hogy a szempillaspiráltól hullik a szempillánk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 11:41
 1/9 Komplikato ***** válasza:
46%
Rengetegen allergiásak egy csomó kozmetikai készítményre, miért ne lenne lehetséges? Még mindig jobb mint a hajhullás. :)
2012. nov. 5. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
10 éve festem naponta a szempillámat, nem vettem észre, hogy hullana. Ha hullik, akkor váltsál másik spirálra.
2012. nov. 5. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, de nem általános. Olyankor fordul elő, ha egy spirál festéke túlságosan megkeményíti a pillákat és azok eltörnek, vagy ha nagyon nehezen lemosható és lemosáskor akaratlanul is kitépkedsz egy csomót. Nekem volt olyan, hogy spirál lemosásakor 3-4 szál mindig kijött. Ahogy láttam, hogy ez már nem véletlen, azonnal váltottam. Egyébként meg rengeteg spirálban van ápoló összetevő, így még jót is tesznek. Olyannal is találkoztam amik után sokkal erősebbek lettek a szempilláim. Rengeteg féle van, kísérletezni kell, és figyelni az összetevőket.
2012. nov. 5. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
nekem nagyon hullott tőle vehettem akármillyet. meg rövidebb is lett. gondolom letöredezett. de vegyél ilyen ápolót rá. olyqn mint a szempillaspirál csak ilyen átlátszó folyadék.
2012. nov. 5. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Márkánként változó.

Amég Rimmelt használtam, sosem hullott ki egyetlen szál pillám sem. Most váltottam egy olcsóbbra, de rossz ötlet volt. Első lemosás alkalmával kb. 7 szál pillám kihullott, rendesen sokkot kaptam.

Adok neki még egy esélyt, lehet, hogy csak azért, mert ősz van, vagy erősen dörzsöltem. Ha viszont ez mégegyszer előfordul, kénytelen leszek megvállni tőle.

Tipp: Használj ricinusolajat a pilláidra, nagyon jót tesz nekik

2012. nov. 5. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A sarki 100 forintosból szerzd a spirálodat, akkor igen.

Normáls esetben nem.

2012. nov. 5. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát az árral nem értek egyet, nekem konkrétan a 9000 forintosnál fordult elő amit írtam (3), meg egy 1200 forintosnál, a 700-astól meg semmi baja.
2012. nov. 5. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szemfesték lemosóktól hullott. Kipróbáltam vagy 10 fajtát, a legdrágább 4000 ft volt, aztán kiderült, hogy a Balea 600 ft-osa a legjobb...
2012. nov. 5. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem letörik, de az azért van, mert nem mosom le.
2012. nov. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!