Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit a hiba a mobilnettel? Már...

Mit a hiba a mobilnettel? Már tele a hócipőm és a hajam hullik tőle!

Figyelt kérdés

Segítsen nekem valaki!!!

A 7 napból 4x tuti nem tudok netezni az utóbbi ídőben leginkább este, mert fél óra, míg belép valahova( akár a google kezdő oldalára is) és az oldal váltás is ugyan ilyen sz@r. Tegnap 16h-tól próbáltam belépni ide az oldalra és este 22h-kor feladtam. Mi a hiba? A szolgáltatóhoz (vodafon), már betelefonáltam és, azt mondják terhelt a hálózat!!

Na,de ilyen sűrűn, ezt nem hiszem el!

Tapasztal valaki ilyet? Mit tegyek? Váltsak szolgáltatót?

Vagy a gépem nem jól működik?

2010. jan. 29. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A probléma valós, nem ilyen forgalomra tervezték a hálózatot sajnos, egyre szarabb és a probléma nem az Ön készülékében van XD
2010. jan. 29. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Háát! Szomorú, ha ez így van!

2010. jan. 29. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
A hálózat bírja, koránt sincsen leterhelve, tehát nem lehet ez a probléma. Mind a norvég Pannon, mind a német T-com építi ki a hálózatait, lehetetlen hogy ne bírja. A Vodafon-ról nem tudok beszélni de gondolom ők is bővítenek folyamatosan. Valószínűleg olyan helyen vagy ahol nincsen teljes lefedettség és nem elég magas a térerő ahhoz hogy a kívánt sávszélességet tudja nyújtani. Nézesd meg a jelerősséget és abból kiderül. A T-com-nál pedig volt hogy az egyik USB Dongle nem működött rendesen, talán még az a nagy fekete, nem tudom pontosan. Ha ilyened van akkor kérjél cserét az üzletben.
2010. jan. 29. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:

OK!

Köszi!

Hétvégén bemegyek a szolgáltatóhoz.

2010. jan. 29. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy vásárlás előtt/után megérdeklődted, hogy ahol használnád, ott milyen az elérhetőség?
2010. jan. 29. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, megnézték!

Csak azt nem értem, hogy pl: most simán tudom használni és délelött is és este, amikor elsz@ródik.

Ha nem jó a vétel, akkor miért van, hogy "hol jó- hol nem"?

2010. jan. 29. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!