Hullik a hajam! Ha egy eszakat ricinussal toltok a fejemen +valamilyen samponnal megmosom, majd Banfi hajszeszt ( lady ) teszek ra. Ez segithet? Hajhullasra es novekedesra?
Figyelt kérdés
Van akinek be valt a ricinus es banfi hasznalata igy?
A szeszt mennyi ideig kell fent tartani?
milyen sampont ajaltok?
2012. nov. 3. 08:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem,mert a hajhullás általában valamilyen belső okra utal, azt pakolással nem fogod tudni megszüntetni. lehet vitaminhiány, gyulladás, pajzsmirigy stb.,tehát ha régóta tartó intenzív hajhullásod van, akkor érdemes egy labort csináltatni.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, nem szabad a ricinust sokáig a hajon hagyni, mert attól is hullik.
3/4 anonim válasza:
nem mindig belső oka van, ha festi a haját, akkor is hullhat, vagy ha örökletes, vagy szar sampont, balzsamot meg egyéb hajra való cuccot használ. A ricinust nem ajánlott egész éjjelekre fennhagyni, sokan írják, hogy elég félóra is. Én csak a szempilláimra használom, mert nincs türelmem kenegetni vele a hajamat, meg büdös is lesz.
4/4 anonim válasza:
Semmilyen olajat és pakolást nem szabad sokáig a fejeden hagyni mert az már káros. Fél óra bőven elég belőle. A hajhullást viszont ez nem szünteti meg. A hajhullás elleni hajszesz az jó lehet rá, azt minden nap masszírozz a fejbőrödbe, száraz hajra, ne mosd meg. Ha ettől nem szűnik meg a gond akkor menj orvoshoz mert belső gondok miatt lehet. Mennyire hullik a hajad? Napi kb 100 szálig még nem nevezhető hajhullásnak. Az még normális. Nincs valami betegséged? Gyulladás, rossz fog? Ettől is hullhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!