Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak én sminkelek ennyit,...

Csak én sminkelek ennyit, vagy más is? Sok?

Figyelt kérdés

Alapozó, korrektor (szemem alá főleg), púder, szemhéjalapozó, vízvonalra szemceruza, tus, spirál, néha pirosító.

Ha nem tust használok, akkor szemhéjpúdert (két színből 'átmeneteset' és egy harmadik, világos színnel elsatírozom az éleket)

18l (februárban 19)

2012. nov. 4. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
hát azért megnézném azt a korrektor + alapozó + púder + pirosító kombót, amiről azt gondolom, hogy de szép üde az arcbőre, nem pedig azt, hogy vakolat. szerintem pont ez az esti smink.
2012. nov. 5. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

" hát azért megnézném azt a korrektor + alapozó + púder + pirosító kombót, amiről azt gondolom, hogy de szép üde az arcbőre, nem pedig azt, hogy vakolat. szerintem pont ez az esti smink."

Egy estén ezzel "meztelen" lenne az arc, pont azért, mert teljesen természetes hatású, főleg, hogy nincs semmi agyonhangsúlyozva. Nem kell kiskanálnyi alapozót használni, hanem borsónyit (vagy kicsit többet), a pirosító ecsetet is épp csak belemártani a pirosítóba, és nem lesz vakolat, nem lesz természetellenes a smink. Szerintem ha engem meglátnál élőben, biztosan nem gondolnád, hogy vakolat van rajtam, pedig ennyit minden nap használok:)

2012. nov. 5. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt lehet úgy csinálni hogy barom sokmak tűnjön meg úgy is hogy alg látszódjon. A második a jó, ők tudnak sminkelni a többieknek nagyon nem kéne mert szar. :D
2012. nov. 5. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Van aki jól használja, szereti alkalmazni ezeket a termékeket. Én 16 éves koromtól használok ezt-azt, most vagyok 38 éves. De akkor még csak fekete szemceruzám volt és kis rózsaszínes szájfény. Ennyi. Aztán lett szempillaspirálom, meg rúzsom, és néha fekete tus ha buliba vagy olyan helyre mentem.

Most kezdtem olykor használni szemhéjpúdert, nem túl feltűnően.

De alapozó, pirosító, korrektor és társai sosem voltak nálam. Nem tökéletes az arcom, vannak hibáim, amiket vállalok, meg még szeplős is vagyok, de nekem ennyi elég, főleg lemosni utálom, még utána is szürke maszat van a szemem alatt a cerkától.

2012. nov. 5. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is szinte ennyit sminkelek. Csak szemhéjalapozót, meg pirosítót nem szoktam feltenni. És vagy tus, vagy szemcerka, a kettő együtt sosem. Viszont én még használok rúzst és szájfényt.

Szerintem abból a szempontból sok, hogy az alapozó korrektor, púder hármast együtt csak én használom az osztályban. Viszont én tudom is használni, a többieken meg hiába van csak alapozó, két árnyalattal sárgább a fejük, a pattanásaik meg ugyanúgy látszódnak, mert bénán sminkelnek. És mindegyik megszállottan ragaszkodik a fekete szemceruzához, hiába nem áll jól a legtöbbnek. Szerintem rajtam van a legtöbb smink, de én tűnök a legtermészetesebbnek. Ügyesnek kell lenni, és akkor nem sok. 16l

2012. nov. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!