Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak én sminkelek ennyit,...

Csak én sminkelek ennyit, vagy más is? Sok?

Figyelt kérdés

Alapozó, korrektor (szemem alá főleg), púder, szemhéjalapozó, vízvonalra szemceruza, tus, spirál, néha pirosító.

Ha nem tust használok, akkor szemhéjpúdert (két színből 'átmeneteset' és egy harmadik, világos színnel elsatírozom az éleket)

18l (februárban 19)

2012. nov. 4. 19:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez szinte nekem is. én 17L:)
2012. nov. 4. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 vagyok, ugyanezeket használom én is, szerintem egyáltalán nem sok, sőt tök alap, de sokan mondják, hogy sok rajtam a festék meg, hogy hogy fog kinézni a bőröm 5 év múlva.. csomó 30 évesnek meg lehet nézni az arcát aki régen nem is sminkelt és még is csúnya a bőre, akkor már nem mindegy, hogy a sminktől vagy mástól? :D Viszont azért nagyon sokan is megdicsérnek, hogy milyen szép a sminkem, tehát eléggé megoszlanak a vélemények, de én így érzem jól magam. :)
2012. nov. 4. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok, bár én alapozót meg púdert feleslegesnek tartom, ha valakinek szép a bőre.
2012. nov. 4. 19:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

én csak színezett hidratálót és mattító púdert használok,meg néha korrektort is.és szempillaspirált .nekem ennyi ki is meríti a hétköznapi sminket:D mondjuk buliban is ennyit használok,mivel a szemceruza ,se az erősebb smink se áll jól,nagyon komor lesz tőle a tekintetem így inkább mellőzöm.a hangsúlyt inkább a frizurámra teszem:D

szóval ahhoz képest amit én használok... sok ,de van akinek ez az átlag.

18/L

2012. nov. 4. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Az összhatástól függ. Lehet sok is, meg pont jó is. :)

Én is nagyjából ennyi sminket használok. Mostanában elkezdtem használni alapozót és púdert is, korábban csak korrektort használtam. Viszont így sokkal jobban érzem magam.

Amit mindig használok az a korrektor, szempillaspirál, ajakápoló, szemhéjalapozó. Általában használok még alapozót és púdert is, illetve, ha van időm szemhéjpúdert vagy tust is. A kettőt egyszerre már ritkábban (bár jól áll, de annyira még nem vagyok rutinos és azt sok idő lenne elkészíteni). Szemceruzát nagyon ritkán használok, pirosítót is csak akkor, ha valamiért nagyon fehér vagyok. :D

Sokféle terméket használok, de az összhatás jó. Csak apum mondja, hogy túl sok, bár neki a szempillaspirál és korrektor kombó is kiverné a biztosítékot. :D Viszont a múltkor az osztályfőnököm is megjegyezte, hogy sokáig észre sem vette, hogy sminkelem magam, annyira szép, natúr sminket csinálok hétköznap. A minap pedig az egyik osztálytársam lepődött meg, hogy én használok alapozót és púdert is, merthogy nem látszik. Hát igen, a jól választott alapozót ha szépen viszik fel, nem is látszik, csak épp szebb lesz a bőr. :)

17/L

2012. nov. 4. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Én használok primert, alapozót, púdert, kontúrt, pirosítót, highlightert, szemöldökceruzát, szemhéjalapozót, tust, és mindig az aznapi ruhám színéhez illő szemhéjpúdert, de sosem egy színt, mindig valami füstös szemet készítek, vagy natúr sminket dobom fel egy élénk színnel, pl. az alsó szempillasorba smaragzöldet teszek, vagy ilyesmi. Használok még rúzst, általában nude színűeket, de most télre beszereztem burgundit és mély lilát is, nyáron pedig korall színűeket használtam még illetve pinket. Ha rúzst nem is, szájfényt mindenképp használok. A smink befejezéseként pedig jöhet a sminkfixáló. Sose mondták még, hogy sok lenne, nem vakolom magam, teljesen igényes sminkeket készítek, és mindig megdícsérik. Szerencsére szép a bőröm, így az alapozó is szépen terül rajta, nem az látszik, hogy millió bőrhibát akarok vele elfedni. Én is 18 vagyok, de nálam ez nagyjából 2 éve napi rutin.
2012. nov. 4. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Úristen. Így végigolvasva, eléggé meglepődtem, mert azt hittem eddig, hogy én sokat sminkelek, de akkor a soknak a közelében sem vagyok. színezett hidratálót használok, púdert, meg szoktam igazítani a szemöldököm, meg egy kis pirosítót dobok föl. Szerintem én így is remekül nézek ki. :D A szempilláim alapból feketék és hosszúak, fölösleges festenem, a szemeim nagyok, minek hangsúlyozzam jobban? a számra szoktam kenni egy kis hidratáló ajakápolót, aztán annyi. Jó, hétköznapra. Ha valami alkalomra kell, akkor általában barnás-szürkés árnyalatokat szoktam a szemhéjamra kenni.

21L

2012. nov. 4. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
ez nem sok? és mindenki azt reagálja, hogy nem sok? és ezt minden nap? akkor annyit áruljatok el kérlek, hogy akik szerint ez nem sok, azok szerint mi a sok smink? ugyanez rúzzsal?
2012. nov. 4. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
jézusom! én tökre sz@rul éreztem magam,amikor alapozó volt rajtam + alul fleül kihúztam a szemem és spirál.. nekem ez sok lenne.. nem szeretem az iylen túlzott sminket.
2012. nov. 4. 23:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"akkor annyit áruljatok el kérlek, hogy akik szerint ez nem sok, azok szerint mi a sok smink"

A sok smink számomra az, amikor éjszakai sminket viselnek nappal. Szóval olyat, amin látszik, hogy az egy buliba készült, vagy már majdnem maszknak mondható egy jelmezhez. Attól, hogy rajtunk ennyi termék van, egyáltalán nem látszik, sőt. Szerintem meglepődnél, ha meglátnád egy sminkem. Lehet, hogy sok, de természetes, nem vakolat. Ha valaki megtanulja a technikáját, akkor nem fog 3 mm vastag alapozóréteget felkenni soha, és hiába lesz rajta alapozó, olyan természetesnek fog tűnni, hogy sokan rácsodálkoznak, hogy egyáltalán alapozót visel.

2012. nov. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!