Bogee123 kérdése:
Nagyon nagy baj, ha ennyit használok?
Figyelt kérdés
A sminkelés már korábban is érdekelt, de sosem mentem olyan messzire, hogy mindegyik fajtából legyen rajtam, olyan is van, amilyet még életemben nem használtam. Szóval használok szempillaspirált, néha kihúzom a szemöldököm, korrektort nagyon ritkán használok. Szerintetek ez nagyon sok? 13 éves vagyok és ezek nélkül nem érzem magam szépnek:( mondták páran, hogy modell arcom van, de valahogy akkor sem tudom elhinni. Púdert, alapozót sosem használok, mert utána öt év múlva elég brutális fejem lesz, vagyis ezt olvastam egy csomó helyről... Ugye nem túl sok ez?:/ előre is köszönöm!:) 13/L2012. jún. 21. 21:18
1/2 anonim válasza:
Ez még elmegy. Tényleg nem kell alapozó meg púder, ha nem vagy pattanásos, kár csinálni magadnak.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2012. jún. 21. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!