Totál kezdő vagyok, milyen sminket javasoltok?
Borzasztó sok mindentől függ, milyen a hajad milyen a szemed.... Barna szem barna hajhoz melegebb színek illenek, barna, narancs, arany, piros. Kék szem szőke hajhoz inkább a hidegebb színek fekete, kék, zöld, lila
Én személy szerint szeretem a rózsaszínt a feketét az ezüstöt a barnát. Rendszerint ilyeneket szoktam magamra kenni.
A bőrödnél veszel egy árnyalattal világosabb alapozó hogy ne úgy nézz ki mint akinek nutella van az arcán. El lehet oszlatni kézzel de én inkább pamaccsal szoktam úgy egyenletesebb. Van egy 52 színes szehéjpúderkészletem azokból kiválasztasz egy színbe tartozó sötétebb és világosabb árnyalatot. A szem belsejébe viszed fel a világosabb a külsejébe a sötétebb árnyalatot. én csak felül szoktam festeni alul nem.
DM-ben lehet venni csillogó szemhéjtust azt nagyon szeretem mert minden sminket feldob. :) Szempillaspirál szájfény cső.
Ha finoman csinálod egyáltalán nem kelt olyan hatást hogy fú b*aszki de agyon vagy sminkelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!