Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Totál kezdő vagyok, milyen...

Totál kezdő vagyok, milyen sminket javasoltok?

Figyelt kérdés
Olyanra sminkre gondoltam, ami hétköznapokra való. :)

2012. nov. 2. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Borzasztó sok mindentől függ, milyen a hajad milyen a szemed.... Barna szem barna hajhoz melegebb színek illenek, barna, narancs, arany, piros. Kék szem szőke hajhoz inkább a hidegebb színek fekete, kék, zöld, lila

Én személy szerint szeretem a rózsaszínt a feketét az ezüstöt a barnát. Rendszerint ilyeneket szoktam magamra kenni.

A bőrödnél veszel egy árnyalattal világosabb alapozó hogy ne úgy nézz ki mint akinek nutella van az arcán. El lehet oszlatni kézzel de én inkább pamaccsal szoktam úgy egyenletesebb. Van egy 52 színes szehéjpúderkészletem azokból kiválasztasz egy színbe tartozó sötétebb és világosabb árnyalatot. A szem belsejébe viszed fel a világosabb a külsejébe a sötétebb árnyalatot. én csak felül szoktam festeni alul nem.

DM-ben lehet venni csillogó szemhéjtust azt nagyon szeretem mert minden sminket feldob. :) Szempillaspirál szájfény cső.

Ha finoman csinálod egyáltalán nem kelt olyan hatást hogy fú b*aszki de agyon vagy sminkelve.

2012. nov. 3. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Javaslom olvass egy kicsit utána a beauty blogoknak, mert nagyon klassz tanácsokat tudnak adni. Én nagyon szeretem Takács Nóra videót, mert tényleg érthetően elmondja, és megmutatja, hogy hogyan kell egy alap agy akár egy alkalmi sminket elkészíteni. Ha érdekel itt találsz róla több infót: [link]
2012. nov. 3. 21:55
 3/4 SzentJohannaGimiFan válasza:
Menj be youtube-ra és írd be, hogy gabifrizurái. Én is az ő segítségével tanultam meg sminkelni, de hajakat is, sminkeket is csinál, nagyon szimpatikus csajszi! :D
2013. jún. 5. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó remélem csak vicces akartál lenni :D
2013. jún. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!